2777
2789
عنوان

پونزده ساله گوشت نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 97 پست
نه آخه شنیدم گوشت اخلاق و خشن می‌کنه می‌خوام بدونم اسی که نخورده چطوره

بله .. 

هر چیزی که ما میخوریم روی خُلقیات و خصوصیات اخلاقی ما تأثیر مستقیم میزاره .

افراد گیاهخوار ( حتی کمتر گوشتخوار ) افراد رئوف تر و حساس تری هستند. عجیب به نظر میرسه اما حیوان ها هم با این افراد ارتباط بهتر و ویژه ترس برقرار میکنند .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله .. هر چیزی که ما میخوریم روی خُلقیات و خصوصیات اخلاقی ما تأثیر مستقیم میزاره .افراد گیاهخوار ( ح ...

آره اتفاقا ارتباطم با حیوونا خیلی خوبه😅دیگه نمیدونم بخاطر همین گوشت نخوردنه یانه

ضعیف هستم ولی نه جوری که لاغره لاغر باشم اما بدنم اره ضعیفه

چیزای شخصی خودت بخودت مربوطه گ...ه ..خ.... به کسی نمونده عزیزم بعدم بگو گ.....ه بچه ی منو تو یکی نخور ، بعدم کم خونیت رو سبزی و اسفناج بخور منم کم خونم بچه هم دارم قرص آهن خارجی بخور شب ب شب نمیتونی خارجی بخری همون ایرانی بخر یکی صبح یکی شب اگه کم خونیت خیلیه دو تا صبح دو تا شب یه مدت بخور خوب میشی کشمش مویز هم بخور خیلی خوبه شیره انگور هم میگن خیلی خوبه ولی من چون خیلی شیرینه نمیتونم بخورم ارده هم بخور خرما بخور کره بادام زمینی بخور برا ضعیف بودن بدنت اینا هم خوبه اگه میتونی شیر هم بخور نمیتونی هم بجاش ماست بخور توش نعنا هم همیشه قاطی کن که که بدنت رو سردی نگیره ، بزن اینترنت ببین چقدر گوشت گوساله ضرر داره عوارضشو نگاه کن بهتر که نمیخوری ، بعدم خیلی غلط کرده این حرفو زده الان میدونی چقدر کارگر هست چقدر بدبخت بیچاره هست که پول مرغ ندارن چه برسه گوشت اتفاقا خدا به اینجور آدما بچه های سالمی میده اینا که کلاس میزارن ۲۴ ساعت گوشت میخورن اینا همونایین که آویزونه دکترا میشن و هستن برا بچه دار شدن چون بچه دار نمیشن زر مفت زده اصلا آدم حسابش نکن 

...