2777
2789
عنوان

پونزده ساله گوشت نخوردم

1805 بازدید | 97 پست

من بخاطر مشکلی که دارم اصلا نمیتونم گوشت بخورم یعنی واقعا شاید مسخره باشه ولی کافیه یه ذره به دهنم بخوره تا حالم بد بشه مرغو ماهی ام که اصلا نمیتونم

امروز خواهرشوهرم این مشکلمو فهمیده برگشته میگه بااین وضع تغذیه ای که داری بعدن بعید میدونم بتونی اصلا بچه نگه داری تو شکمت یانه یکمم باهاش بحثم شد

الان میخوام بدونم واقعا یه همچین چیزی باعث مشکل میشه بعدن توی باردار شدن؟؟ولی خب من ویتامینامو مرتب مصرف میکنم تا حالا تو آزمایشامم مشکلی نبوده بجز یکم کم خونی

نه ولی اسفناج اینا زیاد بخور 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلش ازمایشته دیگه ولی پیگیر کم خونیت باشچهار شیره بخور عالیه یه سوال اینکه بدنت ضعیف نیست؟

ضعیف هستم ولی نه جوری که لاغره لاغر باشم اما بدنم اره ضعیفه 

یه عالمی میگف حتی شده یه کم بزارین گوشت بره بدنتون  .....شیاطین نفوذ میکنه به بدنتون اگه کامل نخورین .....اصلا دیگه نپرین بهم روشنفکرا جوابتونو نمیدم خودم قبولش دارم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍