2777
2789
عنوان

دلتنگی و ترس

124 بازدید | 9 پست

ترس از تنهایی همیشه باعث شده بدیاشو ندید بگیرمد خودم همیشه پیش قدم بشم حس میکنم غرورم له شده یه حس خیلی بدی دارم فقد میخام عین سابق دختری بشم ک همه در حسرتش بودن😔😔😔

برای خودت ارزش قائل شو به مردا نباید رحم کرد

تایپک قبلیمو بخون  من اصلا اهل این چیزا نبودم الانم هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه شدم عین یه معتادی ک مواد میخاد حالم خیلی بده خیلی😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر نرو سمتشون بزار یه مرد واقعی وارد زندگیت بشهخودمم دارم از کمبود محبت و توجه میمیرم ولی آسیبش بد ...

تایپیک قبلیمو بخون من هیچ گناهی نداشتم و محکومم ب این درد  چیکار کنم خوب شم همش عین دیونه ها زنگ میزنم بهش اونم حرفایی تلخی بهم میزنه😭😭😭

تایپیک قبلیمو بخون من هیچ گناهی نداشتم و محکومم ب این درد چیکار کنم خوب شم همش عین دیونه ها زنگ میز ...

خوندم عزیزم ببین واقعا درکت میکنم ولی ببین اگه یه اخلاقش قبل ازدواج اینطوره بعدش صد برابر بدتر میشه گلم اگه الان باهاش کات کنی دردش بعد چند وقت میره خوب میشی میری روانشناس فراموشش میکنی ولی  ادامه بدی اونوقت تا اخر عمرت خدای نکرده اذیت میشی درد میکشی

چقدر دردناک است این مشکل

همیشه برای فرار از یک ادم به ادم دیگری پناه ببریم....

اعتیاد به ادمها

بدترین نوع اعتیاد است.....

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
چقدر دردناک است این مشکلهمیشه برای فرار از یک ادم به ادم دیگری پناه ببریم....اعتیاد به ادمهابدترین ن ...

نه من هیچوقت اعتیاد نداشتم  فک میکردم بزرگم شدمو انتخابم درسته اما توی اوج غرور و اعتماد ب نفس شکستم☺

نه من هیچوقت اعتیاد نداشتم فک میکردم بزرگم شدمو انتخابم درسته اما توی اوج غرور و اعتماد ب نفس شکستم ...

شکست وجود نداره 

اون بیراهه هایی که ما بهش میگیم شکست راهایی هستن که راه درستو بهمون نشون میدن 

این که ما از اون بیراهه تجربه کسب کنیم و بیایبم به راه اصلی یا اینکه توی بن بست همون بیراهه بمونیم دست خودمونه 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی