jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عنوان ای خدااا 412 بازدید | 50 پست چرااا نمیتونم بخوابم چرا هی از خواب میپرم هربارم میپرم ساعت یه پنجی شیشی نشده دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂 1396/08/09 | 04:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasssss عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 578 منم از بیخوابی دیووونه شدم خدا کمک کنه بهمون خیلی اذیتم 😢😢😢😢😢 خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
توپولي عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 796 منم از بیخوابی دیووونه شدم خدا کمک کنه بهمون خیلی اذیتم 😢😢😢😢😢 خب بخواب
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 منم از بیخوابی دیووونه شدم خدا کمک کنه بهمون خیلی اذیتم 😢😢😢😢😢 خیلی وضعیت بدیه بخداااا تازه هربارم با بی معنا ترین خواب که میبینم بلند میشم زیادم نخوردم والا😩😩😩😤 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
توپولي عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 796 خیلی وضعیت بدیه بخداااا تازه هربارم با بی معنا ترین خواب که میبینم بلند میشم زیادم نخوردم والا😩😩😩 ... باز شما ميتوني بخوابي
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 اخه چرا صبح نمیشه اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
شبدخت عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11241 منم بیشتر شبا نصف شب با فشار جیش بیدار میشم فک،کن،باید پاشم برم و بیام اونم چند بار.نمدونم چمه کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 باز شما ميتوني بخوابي چجور خوابی اخه مثل زجر کشیه بخدا هرچقدرم تخت تکون میدم شوهرم ی سانت تکون نمیخوره مثل چی خوابیده دلم جیغ بکشم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
30mari70 عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2094 خیلی وضعیت بدیه بخداااا تازه هربارم با بی معنا ترین خواب که میبینم بلند میشم زیادم نخوردم والا😩😩😩 ... عزیرمممکنه تیرویید داشته باشی،یه آزمایش بده خیالت راحت شه امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 منم بیشتر شبا نصف شب با فشار جیش بیدار میشم فک،کن،باید پاشم برم و بیام اونم چند بار.نمدونم چمه اوه اوه این یکی که منو چل کرده اینقدرم تو راهش غرغر میکنم فوش به درو دیوار و خودمو جیشم میدم خدا میدونه اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عزیرمممکنه تیرویید داشته باشی،یه آزمایش بده خیالت راحت شه دادم همچیم خوبه من کلا هیچیم ادمی نیست خواب شبم باشه اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
توپولي عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 796 اوه اوه این یکی که منو چل کرده اینقدرم تو راهش غرغر میکنم فوش به درو دیوار و خودمو جیشم میدم خدا مید ... من از وقتي باردار شدم اينجوريمشبا هم كه از درد خواب ندارم استرسم از يه طرف
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 من از وقتي باردار شدم اينجوريم شبا هم كه از درد خواب ندارم استرسم از يه طرف منم همینطور ... اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂