2777
2789
عنوان

ای خدااا

412 بازدید | 50 پست

چرااا نمیتونم بخوابم چرا هی از خواب میپرم هربارم میپرم ساعت یه پنجی شیشی نشده دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

منم از بیخوابی دیووونه شدم خدا کمک کنه بهمون خیلی اذیتم 😢😢😢😢😢

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از بیخوابی دیووونه شدم خدا کمک کنه بهمون خیلی اذیتم 😢😢😢😢😢

خیلی وضعیت بدیه بخداااا تازه هربارم با بی معنا ترین خواب که میبینم بلند میشم زیادم نخوردم والا😩😩😩😤

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

اخه چرا صبح نمیشه 

منم بیشتر شبا نصف شب با فشار جیش بیدار میشم فک،کن،باید پاشم برم و بیام اونم چند بار.نمدونم چمه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
باز شما ميتوني بخوابي

چجور خوابی اخه مثل زجر کشیه بخدا هرچقدرم تخت تکون میدم شوهرم ی سانت تکون نمیخوره مثل چی خوابیده دلم جیغ بکشم   

خیلی وضعیت بدیه بخداااا تازه هربارم با بی معنا ترین خواب که میبینم بلند میشم زیادم نخوردم والا😩😩😩 ...

عزیرم‌ممکنه تیرویید داشته باشی،یه آزمایش بده خیالت راحت شه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
منم بیشتر شبا نصف شب با فشار جیش بیدار میشم فک،کن،باید پاشم برم و بیام اونم چند بار.نمدونم چمه

اوه اوه این یکی که منو چل کرده اینقدرم تو راهش غرغر میکنم فوش به درو دیوار و خودمو جیشم میدم خدا میدونه   

عزیرم‌ممکنه تیرویید داشته باشی،یه آزمایش بده خیالت راحت شه

دادم همچیم خوبه من کلا هیچیم ادمی نیست خواب شبم باشه  

اوه اوه این یکی که منو چل کرده اینقدرم تو راهش غرغر میکنم فوش به درو دیوار و خودمو جیشم میدم خدا مید ...

من از وقتي باردار شدم اينجوريم

شبا هم كه از درد خواب ندارم 

استرسم از يه طرف

من از وقتي باردار شدم اينجوريم شبا هم كه از درد خواب ندارم  استرسم از يه طرف

منم همینطور ...