2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب میکنید برای زندگی

177 بازدید | 15 پست

بین کسی ک دوسش داری 

و کسی ک دوستت داره اما حست بهش معمولیه ولی اخلاق و رفتارش عالیه همه جوره پشتته هواتو داره خانواده ی خوبی داره شرایط خوبی هم داره با تمام وجودش برات تلاش میکنه ک خوشحالت کنه و میدونی کنار این شخص خیلی خوشبخت خواهی شد کدومو انتخاب میکنی؟

خصوصا متاهلا جواب بدن

دومی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ازدواج نمیکنم 

دو ازدواج نمیکنم 

سه کسی ک سرش ب کونش بیرزه منو بلد باشه اول من مهم باشم بعد خودش توجه کنه از نظر مالی اوک باشه منم از بغلش حس آرامش بگیرم 

.

میاین یه ثانیه تاپیک آخرم ؟ ۱۸ نفر مونده ممنونم 

اولی که دوستش داری چه جوره؟؟

اگه خوب نیست دومی.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اونی که دوسش دارمو ول میکنم دیگم بهش فکر نمیکنم و مثل یه آدم عادی میرم توی زندگی دومی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

[QUOTE=356131597]اولی که دوستش داری چه جوره؟؟ اگه خوب نیست دومی.[/QUOTE

]اولی منو ول کرد و رفت

ی مشکل منم نپدیرفت گفت مامانم راضی نمیشه بعد رفتنش ۳ ماه رو تخت بودم

اما دومی با وجود ایم مشکلم پذیرفت منو و گفت خانواده ام رو متقاعد میکنم خونه داره کار داره اما کم درامده با مادرم حرف زد گفت خاله کمی لطفا مهلت بده من ی کار بهتری جور کنم و بیام خواستگاری 

دومی رو ب اندازه ی قبلا اولی دوست ندارم حسم بهش معمولیه اما خیلی مرد خوبیه اولی هم کاملا الان حسمو بهش از دست دادم

شما فقط از آپشن های کسی که دوستت داره گفتی یعنی کسی که دوستش داری هیچ آپشنی نداره؟ حتی دوستتم نداره؟ ...

]اولی منو ول کرد و رفت

اما دومی با وجود ایم مشکلم پذیرفت منو و گفت خانواده ام رو متقاعد میکنم خونه داره کار داره اما کم درامده با مادرم حرف زد گفت خاله کمی لطفا مهلت بده من ی کار بهتری جور کنم و بیام خواستگاری 

دومی رو ب اندازه ی قبلا اولی دوست ندارم حسم بهش معمولیه اما خیلی مرد خوبیه اولی هم کاملا الان حسمو بهش از دست دادم

شما فقط از آپشن های کسی که دوستت داره گفتی یعنی کسی که دوستش داری هیچ آپشنی نداره؟ حتی دوستتم نداره؟ ...

]اولی منو ول کرد و رفت

]اولی منو ول کرد و رفتی مشکل منم نپدیرفت گفت مامانم راضی نمیشه بعد رفتنش ۳ ماه رو تخت بودماما دومی ب ...

خب شخص اول کلا از زندگی شما رفته و دوره سختی رو بعدش گذرونید پس دیگه فکر کردن بهش اشتباهه... سعی کن به ویژگی های مثبت نفر دوم زیاد فکر کنی تا به تدریج علاقت بهش بیشتر بشه... امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و خوشبخت بشی.