2777
2789

به یه چیز دیگه فکر کن

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این راه و یه روانشناس میگفت 

چشمهات و ببند و یه مستطیل سفید توی ذهنت تصور کن بعد این مستطیل رو آروم کوچک و کوچک تر کن طوری که پشتش سیاه بشه آنقدر کوچک کن تا یه نقطه بشه و بعد محو بشه 

بعد حالا مستطیل سیاه رو شروع به کوچک و کوچک تر کردن بکن طوری که پشتش سفید باشه  و این کار رو ادامه بده

لحظه ایی میخوایی انگشت اشاره رو بکش به پیشونی مثل اینکه میخوایی یه عکسی و رد کنی بری بعدی بگو فکر خو ...

مرسی حتما انجام میدم 😍❤

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
این راه و یه روانشناس میگفت چشمهات و ببند و یه مستطیل سفید توی ذهنت تصور کن بعد این مستطیل رو آروم ک ...

ممنون انجامش میدم 😘

بعد یه مدت اینکارو انجام بدیم نمیاد دیگه به ذهنمون ؟ 

این باعث میشه اون موضوع کم کم به عقب ذهنتون بره و کم تر بیاد سراغتون ولی اگه تکرار کنید از الویت های ...

مرسی عزیزم الان چند بار انجام دادم حس بهتری دارم 😍

ایشالا به هر چی میخوای برسی ❤❤❤