2777
2789

خانم ها ما چند تا همکاریم که سطح شغلیمون برابره ..

حالا یکی از همکارام جدیدا یک رفتارایی میکنه با من ..یک مدت زنگ میزد بعد کار از همکار اونیکی بد میگفت من فقط میگفتم دیگه اینطوریه حالا ببینیم چی میشه یا مدیر خودش میبینه و تشخیص میده میگفتم ..دیگه زنگ نمیزنه بهم ..ولی رفتارش عجیبه برام ..معلم پیش هستیم .

جشن روز کودک بود .من دست چهارتا بچه رو گرفته بودم ک منظم بنشونمشون تو جایگاهشون ..بچه های دیگه رو ول کرده مه بچه ها رو بده بنشونم ..میگم با منن بچه ها ..باز  بچه ها رو خوااست بگیره ببره ..دوباره گفتم فلانی بچه ها ا منن دارم میارمشون ،یه باد پشت سر هم گعت منم سه لار پشت یر هم گفتم بچه ها با منن میارم 

.بار اخر رو با جدیت گفتم ...و رفت ..(مدیرمون ۴تا رو ب اون سپرد .نیومد ..مجدد مدیر گفت من حواسم به این چهار تا بچه شیطون باشه (

.

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

یه حرکت دیگه اش با من که تعجب کردم ...

روز جشن والدین هم بودند ...

پدر یکی از بچه ها سنش به نسبت بالا بود ...تو این گیر و دار برگشته به من میگه این زن و شوهره چقدر اختلاف دارند .مرده چقدر سنش بالاست چرا اینطورین...

حالا چند تا والد هم کنارمون .اشاره کردم نگو میشنوند .

از این حرفش خوشم نیومد .یعنی اگه بچه من تو این مدرسه بود و این حرف رو میشنویدم از معلم بچم  دیگه بچم رو نمی وردم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روزی به من میگه یک سات زودتر بیا کلاس رو تززین کنیم .گفتم تایم ورودم فلان ساعته .ببینم چی میشه شاید بیام .برگشته میگه بایدی هست .گفتم  چه بایدی  ،با مدیر هماهنگ میکنم 

به مدیرمون هم بگم ضایع است ولی قشنگ حس میکنم پشت من و همکارای دیگم به مدیرمون میزنه ..من ک از عملکردم راضیم ولی بازم خوب نیست اینطوری