2777
2789
عنوان

یه چیزی برام قابل هضم نیست

360 بازدید | 14 پست

همسرم از پسر داییش یه چیزی تعریف کرده من هنوزم هنگم

پسر داییش زن داره دو‌تا دختر یکی سوم ابتدایی و یکی هم دو ساله داره 

بعد با یکی دیگه توی یه شهر دیگه دوست شده 

بهش گفتن خجالت بکش تو زن داری بچه داری

جواب داده این زنم، اون عشقم

یعنی چی واقعا مگه زن آدم عشق آدم نیست

زنشم خانم دسته گل خوشگل و ناز و متین

آخه کثافت چی میخوای 

این بیغیرت باید زنشم مثل خودش دوس پسر داشته باشه بگه شوهر جدا عشقم جدا 

اونوقت حال اینجور مردای بی شرف و ابرو دیدنیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زنمه

این الت هرزگیامه

کثافت

مثل یکی میگفت ادم وقتی تلویزیون داره مگه سینما نمیره؟

یا یه همکار مرد داشتم کثافت متاهل بود ،من اونوقت مجرد بودم،خیلی توو نخم بود،گفتم خجالت نمیکشی؟

گفت همش که نمیشه ابگوشت خورد،گاهی هم باید ساندویچ خورد

اون زنمهاین الت هرزگیامهکثافتمثل یکی میگفت ادم وقتی تلویزیون داره مگه سینما نمیره؟یا یه همکار مرد دا ...

تف به شرفش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

خدا لعنتش کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مگه این آدما شرف دارن؟

اتفاقا خواستم بگم 

تف به شرف  نداشتش 

اینا  کلا آدم  نیستن از جنس شیطانن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

قابل هضم باشه این چیزی نیست که باوضعی که الان هست بدترشم قابل تصور تقلیدگرای مضخرف غرب، واین دقیقا محصول همون زن زندگی آزادی هست که شعار کردن اینم زیر شاخه ش مخالفا لطفا ریپ نزن حوصله بحث ندارم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
چرا ریپ بزنم‌حرفت حق

شما متوجه شدی خیلیا میگن چه ربطی داره به حجاب ولی نمیفهمن حجاب مثل پای بست اساسی یه جامعه س که ازخیلی ازفسادا وگناه های علنی جلوگیری میکنه از رواج الان ببین چقدر قبح خیلی چیزا ریخته پسرا و رفتار‌شون دخترا ورفتار وحرف زدنشون بی قید هرحرفی رو به زبون میارن علنی خجالت نمیکشن عین پسراشدن هزارتا چیز دیگه خیلی توضیح دادم بحث کردم بی فایده از قرآن حرف میزنم میگن اینا حرفای خانم جلسه ای هاس میگم بابا تو قرآن گفته حریف نمی‌شی میدونی چرا چون مغزشون پرشده از چرت وپرتایی که کردن تو مخشون باطرح وبرنامه های قبلی غرب بخودشون نمیگن برای آمریکا ودشمنان چه سودی داره زن ایرانی بی حجاب باشه وآزادی آزادی میکنن ولی برای مردم بی گناهی که کشته میشن یه کلمه حرف نمیزنن چون میخوان ایران رو بکنن همون کثافتی که خودشون توش زندگی میکنن خیلیا اصلا الان اسما فقط مسلمان هستن وگرنه به هیچ یک ازاحکام دین اعتقاد ندارن و عمل که پیشکش اینو خودشون گفتن ها متاسفانه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست