2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 47 پست

[QUOTE=356110209]لامصب بی بی ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای لعنت به این انتظار چه میدونم والله دوست دارم حامله باشم ولی حسم میگ ...[/QUOTE

عزیزززم فردا برو خودت بگیر زدی بیا اینجا پیاممو ریپ بزن بگو که مثبتی نگو حسم میگه منفیه انرژی مثبت بفرست بگو من میدونم خدا این سری ناامیدم نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=356110209]لامصب بی بی ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای لعنت به این انتظار چه میدونم والله دوست دارم حامله ...

الهی آمین عزیزم چشم فردا میخرم انشالله با جواب مثبت میام😭😭 خداییی دیگه معنی شکستن قلبو حس میکنم قشنگ میفهمم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین عزیزم چشم فردا میخرم انشالله با جواب مثبت میام😭😭 خداییی دیگه معنی شکستن قلبو حس میکنم قش ...

ایشالله فردا تستتو با دوتا خط پر رنگ بزاری اینجا😍😍😍😍

عزیزم این خندت دل منم خندوند انشالله خدا بچتو برات حفظ کنه کنار هم شادو خرم باشین

مرسی فداتشم ایشالله توهم فردا با خنده و شادی تست مثبتتو نشون ماهم بدی و خوشحالمون کنی😍😍😍

سلام عزیزم چطور شدی

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ من دیشب بی بی زدم منفی شد میخوام شوهرمو زبون بگیرم ببینم قبول میکنه کاشت بره توکل به خدا برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جیگر چطوری تست نزدی؟🥹

سلام عزیزم زدم منفی شد دلم میخواد برم کاشت ولی احساس گناه بهم دست میده وقتی میبینم اینطور نمیشه میگم برم کاشت حتما اونطور بچه میشه بعد خدا میاد جلوچشمم میگم الان میگه اگه بخوام بدم من میدم حالا که به اونجا امید بستی منم نمیدم نمیدونم چه غلطی بکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40