2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 47 پست

وای تو دلم هم همه افتاد آروم بودما یکی میگه بی بی چک میگم الان بزنم و مثبت بشه ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم خسته شدم انقدر دکتر رفتم ۳۱ مردادم که ای یو ایم منفی شد و پریود شدم و دیگه دکتر نرفتم طبیعی اقدام کردیم منتظرم اگر پریود نشدم تا ۲۲ بی بی بزنم ولی تو دلم آتیش افتاد ای خدا اگر این ماهم نباشم چی😭

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم من ی دختر کوچولوی خوشگل دارم🥺🥺🥺دلم میخواد ی پسر هم بیارم جفت باشه دیگه ولی ن انقد زود ...

عزیززززم خدا حفظش کنه دختر خیلی خوبه 😍 ایشالا صلاح خدا با خواسته ات یکی باشه یه گل پسر سالم بهت بده 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به حق خانم فاطمه ی زهرا این سری مثبت ببینی 😅

انشاللله انشاللله انشاااالللله بقرآن حرفت آرومم کرد انگار یکی درد دلمو فهمید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای تو دلم هم همه افتاد آروم بودما یکی میگه بی بی چک میگم الان بزنم و مثبت بشه ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم ...

تاپیکامو بخون فک کنم زدم ک یه هفته یا پنج روز قبل از پریودیم تست دخترم سریع هاله صورتی انداخت نا امید شده بودم دیگه تا چهار روز از موعدم گذشت تو اوج نا امیدی ک انتظار مثبت شدن نداشتم بی بیم مثبت شد 

عزیززززم خدا حفظش کنه دختر خیلی خوبه 😍 ایشالا صلاح خدا با خواسته ات یکی باشه یه گل پسر سالم بهت بده ...

وای خیلی خوبه میمیرم براش بخدا 🥹🥹❤️❤️❤️ایشالله😍😍😍😍

وای تو دلم هم همه افتاد آروم بودما یکی میگه بی بی چک میگم الان بزنم و مثبت بشه ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم ...

ایشالا مثبتی 

ولی اگر باردار باشی یا نباشی الان بزنی نشون میده پس چرا الکی این چند روز و به خودت استرس بدی ؟

اگر بی بی داری پاشو الان بزن 😁😁😁😁😂

تاپیکامو بخون فک کنم زدم ک یه هفته یا پنج روز قبل از پریودیم تست دخترم سریع هاله صورتی انداخت نا امی ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم توروخدا برام دعا کنید خسته شدم از انتظار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاللله انشاللله انشاااالللله بقرآن حرفت آرومم کرد انگار یکی درد دلمو فهمید

عزیزم من بعد پنج سال انتظار رفتم مراحل آی وی اف و شروع کنم تو سونو های اولیه گفتن مشکوکی به بارداری منم که میگفتم بارداری کجا بود بعد پنج سال انتظار و مثبت شد الان ۲۱ هفته ام 🥺 البته اون ماه کربلا بودم و اقا معجزه اشو نشونم داد 

ایشالا مثبتی ولی اگر باردار باشی یا نباشی الان بزنی نشون میده پس چرا الکی این چند روز و به خودت استر ...

لامصب بی بی ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای لعنت به این انتظار چه میدونم والله دوست دارم حامله باشم ولی حسم میگه بازم منفی هستم خیلی سخته خیلی فردا میرم میخرم الان به شوهرم بگم دیگه قهر میکنه خسته شد بد بخت انقدر بی بی چک گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه نمیخره میگه منفی میشه میشینی یه هفته زر زر میکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا مثبتی ولی اگر باردار باشی یا نباشی الان بزنی نشون میده پس چرا الکی این چند روز و به خودت استر ...

لامصب بی بی ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای لعنت به این انتظار چه میدونم والله دوست دارم حامله باشم ولی حسم میگه بازم منفی هستم خیلی سخته خیلی فردا میرم میخرم الان به شوهرم بگم دیگه قهر میکنه خسته شد بد بخت انقدر بی بی چک گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه نمیخره میگه منفی میشه میشینی یه هفته زر زر میکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لامصب بی بی ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای لعنت به این انتظار چه میدونم والله دوست دارم حامله باشم ولی حسم میگ ...

شوهر من میگفت داروخونه‌ایه دیگه میشناسه منو تا میرم خودش بی بی میزاره جلوم 😂😂😂😂

عزیزم من بعد پنج سال انتظار رفتم مراحل آی وی اف و شروع کنم تو سونو های اولیه گفتن مشکوکی به بارداری ...

الهی عزیزم واقعا معجزه شو خدا بهت نشون داده پس واسه منم دعا کن عزیزم منم این ماه معجزه ببینم یا امام حسین😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40