2777
2789
عنوان

ضخامت اندومتر

402 بازدید | 47 پست

سلام خانما من هیجده شهریور مطابق روز تخمک گذاریم سونو واژینال دادم ضخامت اندومترم پنج بود و همه چی نرمال بود امروز بخاطر عقب افتادن پریودم رفتم دوباره واژینال ضخامت اندومترم ۱۸ شده بود چرا اخه 

خوده دکتره گفت احتمالا مال بارداری باشه برو ازمایش بده حتما 

شیشمم باید پریود میشدم 

اگه باردار نباشم مال چی میتونه باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۱۱ روز از وقتت گذشته بی بی نزدی؟ منم ۲ روز از موعدم‌گذشته ۱ هفته دیگه بی بی میزنم دلم میگه بارد ...

عزیزم اگر باردار باشی یه روز بعد موعدتم نشون میده برای من چهار روز به موعدم بی بی چک مثبت شد اگه وقتت گذشته بزن نشون میده 

یعنی ۱۱ روز از وقتت گذشته بی بی نزدی؟ منم ۲ روز از موعدم‌گذشته ۱ هفته دیگه بی بی میزنم دلم میگه بارد ...

چرا بی بی زدم دکتره گفت بی بی نشون نمیده حتما ازمایش بده

عزیزم اگر باردار باشی یه روز بعد موعدتم نشون میده برای من چهار روز به موعدم بی بی چک مثبت شد اگه وقت ...

عه چه میدونم والله انقدر منفی دیدم چشمم میترسه🤭

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا بی بی زدم دکتره گفت بی بی نشون نمیده حتما ازمایش بده فردا میخوام ارمایش بدم میترسم باردار نباشم مشکلی داشته باشم درحالی ک دکتره گفت همه چیت نرماله

یادم نیست عزیزم دوست داری مامان شده باشی یا نه ؟اگه دوست داری که ایشالا یه نی نی سالم تو دلت باشه من ...

قربونت برم من ی دختر کوچولوی خوشگل دارم🥺🥺🥺دلم میخواد ی پسر هم بیارم جفت باشه دیگه ولی ن انقد زود میگم کاش الان باردار باشم مشکلی نداشته باشم 🥹