2777
2789

چیکار میکنین؟

به تمام تماس ها چت ها پیام ها و ..... دسترسی داشته باشه،خیلی راحت میتونه با یک دکمه و چند تا اطلاعات چک کنه

چیکار میشه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی چک می‌کنه ؟؟

اگه مدرک داری یا شکایت کن یا گزارشش بده به مافوقش.

بستگی داره به مدرکی که ازش داری و شرایط 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

از کجا فهمیدی چک می‌کنه ؟؟اگه مدرک داری یا شکایت کن یا گزارشش بده به مافوقش.بستگی داره به مدرکی که ا ...

مدرک ندارم،بین حرفاش برای بقیه رو لو میده که مثلا فلانی داره این کارو میکنه،بعد چند ماه می‌بینیم درست گفته خبرش بیرون میاد،مشخصه از کجا فهمیده دیگه

مدرک ندارم،بین حرفاش برای بقیه رو لو میده که مثلا فلانی داره این کارو میکنه،بعد چند ماه می‌بینیم درس ...

به صورت ناشناس یه جوری به مافوقش برسون 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃