2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاید ینفر زنگ زده به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 167586 بازدید | 808 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باشید پسره خواهره شوهرمن یه همچین چیزی بودگفته بودن بیابایدتنهابیای تاببینیم مستقلی...اونم میخاست بره شک کردن دیدم الکیه خداروشکرنرفت

ماشهرستانیم گفته بودن بایدبیادتهران ما خودمون میایم دنبالش

من بیشتر احساس میکنم به این بهانه میخوان از داداشت پول بگیرن که برات کار جور کردیم ولی الکی باشهوگرن ...

بابای منم یکبار اینجوری دوستش کشوند تهران به بهانه کار گروگان گرفتنش ازمون پول میخواستن

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
اتفاقا تازگی یه گروه که مردمو اغفال میکرد منهدم کردن به بهانه کار میکشیدن تهران بعد میدزدیدنشون

نگو بنده خدا میترسه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
ایناکه ب ثروتمندی کاری ندارن.اصلا پول هیچی برا کار قاچاقی چیزی نبرنش

وا یعنی چی به ثروتمندی کار ندارن خوب وقتی میخوان یکی بدزدن تحقیق میکن که خانواده امکانات مالی پرداخت داره یا نه وگزنه چرا باید یکیو بدزدن

کار قاچاق؟