2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاید ینفر زنگ زده به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 167586 بازدید | 808 پست
این کار رو میکنن که چی بشه

از هر آدم جدیدی که وارد میشه پول میگیرن. واسه اینکه پولش بگرده مجبورش میکنن به فک و فامیلاش،یا دوستای خیلی قدیمیش زنگ بزنه و بگه کار پیدا کردم برات یا پول لازمم شدید بلافاصله بریز حسابم که گیرم.

تو فامیلامون یه پسره با دعوت دوست دوران خدمتش رفت تهران.

هیچ خبری ازش نمیشد که یهو زنگ میزد میگفت حالم خوبه،پول میخوام فقط.

میگن حتی نمی‌دونست از کجا داره زنگ میزنه. تهرانه،شماله،کرجه... کجاست.

الان دوسال میگذره،پسره هنوز همونجاست. دیده نون تو کلاه برداریه ادامه داده.

شرکتای هرمی یه شرکتی مثل بیز،میرفتی پیششون مثلا اندازه ۵۰۰ هزار تومان ازشون خرید میکردی و فرصت داشتی که بفروشیش و بعد از شرکت پورسانت بگیری.

اما واسه اینکه ۵۰۰ تومانت بشه ۵ میلیون باید یه نفر دیگه رو خر میکردی تا بیاد بشه فروشنده این شرکت.

تازه خدمتش،تموم شده حدودا شاید23

دقیقا داداش منم سنش همینه امسال سربازی که داشت می‌رفت پسر عمه ام زنگ زده که یکی از دوستاش زنگ زده میگه کار پیدا کرده سربازیت هم دیگه نمیخواد بری ( یعنی اونا هم کاری میکنم سربازی نری هم سرکار میگذارن تورو ) 

بعد گفته بود خودش تنهایی باید بیاد تهران و گوشی هم فقط گوشی ساده بیاره . 

داداشم عاقله همون موقع گفت این کلاهبرداره( فقط وقتی گفت سربازی نمیخواد بری و شغل میدن داداشم فهمید کلاهبرداربه بقیه موارد رو وقتی پسر عمه ام فهمید زنگ زد گفت کلاعبرداریه ) معلوم نیست میخوان چیکار کنن اما مامان بابام میگفتن مامان حالا تو برو فلانی گفته ... آخرش پسر عمه ام زنگ زد گفت کلاهبرداری هست و ... اگه ی وقت زنگ زد فحشش بدید 😠تو غلط می‌کنی وقتی از چیزی اطلاع نداری حرف مفت میزنی . فقط داداش من نه بقیه پسرای فامیل هم میخواست بفرسته . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر آدم جدیدی که وارد میشه پول میگیرن. واسه اینکه پولش بگرده مجبورش میکنن به فک و فامیلاش،یا دوستا ...

چه وحشتناک ممنون که توضیح دادی 🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

چی شد اخرش بیا بگو چه خبر بود....

انشاالله به خیر باشه

نمیدونم چرا میان تاپیک میزنین همه رو نگران میکنین میرین

بابا یه لحظه بیان یه خبر بدین و بعدم تاپیک رو قفل کنین 

ملت اینقدر نگرانی نکشن

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

چی شد اخرش بیا بگو چه خبر بود....انشاالله به خیر باشهنمیدونم چرا میان تاپیک میزنین همه رو نگران میکن ...

اومد گف که داداشش ترسید ومنصرف شد و برگشت خونشون ،،،شماره دوستشو هم بلاک کرد

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
چجوری ینفر همین جوری باید زنگ بزنه بگه برات شرکت نفت کار پیدا کردم پاشو بیا تهران بعد طرفم پا میشه م ...

اینقد شستشوی مغزی میکنن ،،اینقد حرفه ایی یادشون میدن که مخ طرف بزنن واز یه طرف همه دنبال کارن ، وقتی بحث کارودرامد واونم شرکت نفت یقیقنا پسرا باور میکنن  

متوجه شدم . شرکت های هرمی . میشه ازشون شکایت کرد و گیرشون انداخت . به تمام فامیل و آشنا باید بسپرن ک ...

بگن نداریم اونم کوتاه اومد،،اینقد بچه مردم اذیت میکنن که مجبوره هرکاری کنه که پول بدستش بیاد یا زیر مجموعه معرفی کنه ،،،،،پلیس اینقد از این شرکتارو‌ منهدم کرده فقط تک‌وتوک مونده که فک‌کنم در مقابلشون کم اورده