2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاید ینفر زنگ زده به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 167598 بازدید | 808 پست

دوستان میشه برای برا آورده شدن حاجتم دعا کنید خیلی وقته منتظرم بالاخره فردا مشخص میشه خیلی دلهره دارم 

خواهش میکنم اگر دوست داشتید من رو از دعاتون محروم نکنید خدا می‌دونه که چقدر نیاز دارم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی رو هم که گروگان گرفتن فرمانده سنتکام و ناتو نبودن. برو ببین تو سال چند نفر رو گروگان میگیرن

درست میگی . قبلا اینجوری نبود . مردم خدا ترس بودن . دین گریزها و دین ستیزها ( مذهبی های افراطی سابق ) باعث شدن ترس از خدا تو جامعه به شدت کمرنگ بشه و عواقبش یقه ی همه رو بگیره . 

این شرکت هرمی هست خود من و چندتا از دوستام 

داداش من خیلیای دیگه همینجوری گول خوردیم رفتیم. ما که پول نداشتیم بهمون گفتن پول از فامیل قرض بگیر.

داداشتم چند وقت بعد میاد برای قرض کردن پول.

یه 5 روزی میبرنش ازش بیخبر میشید بعد میاد 

تا سر اطرافیانت نیاد متوجه نمیشی نمیدونم چرا باور نداریندر عجبم

خدانکنه سر اطرافیانم بیاد ،شماهم انقدر استرس نده به این استارتر بیچاره خودش به حد کافی استرس داره هرچی ما رشته چیدیم و دلداری دادیم و آرومش میکنیم شما همه رو پنبه کردید

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
گروگان گیری نیستشرکت نفت هم نیستشرکت نفت تو جنوبه نه تهران.این یه شرکت گلخونه ای هست که تو رو معمولا ...

این کار رو میکنن که چی بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تاپیکش برای تقریبا همه مفید بود دو سه نفر هنوز سرشون زیر برفه 😅

چرا هرچی میخوایم این موضوع رو سطحی نشون بدیم و استاتر رو آروم کنیم شما هی بزرگش میکنید و بیشتر نگرانش میکنید؟نیاز به این همه اغراق و تحمیل نظرات و تیکه و کنایه به بقیه نیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

استارتر چیشد برادرتون برگشت؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کاش همه کامنتا از اول تا اخرو بخونی متوجه موضوع میشی

متوجه شدم . شرکت های هرمی . میشه ازشون شکایت کرد و گیرشون انداخت . به تمام فامیل و آشنا باید بسپرن که اگر برادر ما زنگ زد و پول خواست بگن نداریم . 

خدانکنه سر اطرافیانم بیاد ،شماهم انقدر استرس نده به این استارتر بیچاره خودش به حد کافی استرس داره هر ...

اره همش مقصرش ماییم بس کن تورو خدا

چشم و گوششو باز کردیم بهتر از اینه که داداشش میرفت گیر میفتاد

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .