2777
2789
عنوان

خیلی وحشت کردم خیلیی 💔😭

3250 بازدید | 50 پست

بچه ها برای استان فارسه این قضیه دیشب یکی از معلمام همسایش صداش میزنه که برن شیرینی درست کنن اینم ینده خدا میره دوسه ساله باهم رفت و آمد داشتن و اینا

همسایش زنیکه و شوهرش و برادرشوهرش معلمم و میگیرن سرشو میبرن 😭😭😭 یکی یکی دختراشم صدا میزنن سه تا بچه رو تو تانکر اب خفه میکنن یکیشونم سر میبرن 

پسرشونم برمیگرده خونه میگیرنش وقت نمیکنن بکشنش میندازنش تو صندوق عقب ماشین که بکشنش بعدا تو راه که داشتن فرار میکردن ماشین پلاک نداشته و دقیق نمیدونم چه مشکلی داشته که پلیس ایست میده اینا میرن و تیر میزنه که دیگه ماشین چپ میکنه 

میگیرتشون میفهمه یکی تو صندوقه

پسره با گریه به پلیس میگه زنگ بزنین بابام مامانمو کشتن

شوهر معلمم برمیگرده خونه جنازه زنش و سه تا دختراشو پیدا میکنه😭😭😭

بچه ها من معلمم خیلی مهربون بود واسهه شادی روحش یه صلوات بفرستین خواهش میکنم 

خیلی خیلی ترسیدم بچه ها اصلا تو شوکم نمیدونم باید چیکار کنم همس میترسم نمیزارم مامان بابام و خواهرم حتی در هال و باز کنن

مدام میرم قفل میکنم و پیششونم الانم میترسم تو اتاقم تنها بخوابم میترسم چیزی شون شه

خدایا التماست میکنم مراقبشون باش مراقب همه مون

خدا هیچکسو اینطوری امتحان نکنه😭

بچه ها من خیلی ترسیدم اگه میشه یه صلوات بفرستین اروم شم

اگه نتونستم همه ی کامنتاتونو جواب بدم ببخشید دستم میلرزه زیاد خوب نیستم💔🥀😔

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی کدوم شهر استان فارس؟ و اینکه دلیل این کارشون چی بوده

استان لار بیرم

هنوز مشخص نیست

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چقد وحشتناک،خدابیامرزدشون،عزیزم سعی کن خودتو سرگرم کنی زیاد به موضوع فکر نکن،کمکم حالت بهترمیشه

ممنونم عزیزم ان شالله😭

خدا ب خانوادشون صیر بده😭

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم