2777
2789
عنوان

خواستگارم مرغداری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق دیپلم داره مرتبط با کارش نیست...هنوز ندیدمش فقط عکسشو دیدم..

خودت شرايط خودتو بهتر ميدوني، ببينش، باهاش حرف بزن. اگر واقعا امكان ازدواج بهتر داري خب قبول نكن . ولي خودت شرايط رو بسنج. فرهنگشو ببين، آداب و رسوم خانوادشو.... سطح شعورش و درك متقابلشو... ازدواج خيلي پيچيده هست. ايشالا هر چي خيره پيش بياد و خوشبخت بشي عزيزم

خودت شرايط خودتو بهتر ميدوني، ببينش، باهاش حرف بزن. اگر واقعا امكان ازدواج بهتر داري خب قبول نكن . و ...

من راستش با اینکه به گفته دیگران خوش قیافه هستم ولی به ندرت خواستگار داشتم خیلییی کم  چندماه دیگه  سی سالم شروع میشه...خودم اولین مورد برام مهمه که به دلم بشینه... عکسشو دیدم بد نبود ولی خوشم نیومد گفتم ولی حضوری ببینمش..

من راستش با اینکه به گفته دیگران خوش قیافه هستم ولی به ندرت خواستگار داشتم خیلییی کم  چندماه دی ...

متاسفانه اين روزا ازدواج خيلي كم شده، منم بين دوستام دختراي خوب هستن كه خاستگار ندارن. بهتره در مجالس زنانه، كلاسهاي مختلط و موجه شركت كنيد. واقعا حيفه خانومايي مثل شما. گاهي ديگران از حضورشون بي خبر هستن. ايشالا خدا كمك ميكنه. عزيزم هيچ وقت بخاطر اينكه سنت داره بالا ميره، به ازدواجي كه مناسبت نيست تن نده.... ازدواج نكردن يك مشكله و ازدواج بد و غلط، هزار و يك مشكل. خداي نكرده هم خودتو عذاب ميدي و هم اون بنده خدا رو كه با هزار اميد اومده سراغ شما. خيلي دقت كن در انتخابت.

متاسفانه اين روزا ازدواج خيلي كم شده، منم بين دوستام دختراي خوب هستن كه خاستگار ندارن. بهتره در مجال ...

خیلی ناراحتم چرا من که این همه خودم رو نگه داشتم که پاک باشم هیچکی منو نمی بینه.. شاهکار نکردم ولی خب وقتی بقیه رو می بینم که چه رفتارایی داشتن ازدواج خوب داشتن ناراحت میشم..دیگه کمتر کسی واسه پسرا آستین بالا میزنن پسرا خودشون انتخاب میکنن...بعضی وقتا میگم کاش زشت بودم که حدالقل میگفتن زشته کسی نمیاد براش...کلاس های مختلط مثلا چه کلاس هایی

من راستش با اینکه به گفته دیگران خوش قیافه هستم ولی به ندرت خواستگار داشتم خیلییی کم  چندماه دی ...

انشالا خدا بهترين فرد رو جلو راهت بزاره و خوشبخت بشي همچنين تمام دخترايي كه تصميم به ازدواج دارن باب ميلشون رو خدا قسمتشون كنه و خوشبخت بشن

خیلی ناراحتم چرا من که این همه خودم رو نگه داشتم که پاک باشم هیچکی منو نمی بینه.. شاهکار نکردم ولی خ ...

عزيزم مطمئن باش خدا نتيجه صبرتو ميده. كلاسهاي زبان، كلاسهاي خطاطي،. عكاسي،.... مدرك تحصيلي شما چيه؟! تهران تشريف داريد؟! من شنيدم نهاد رهبري دانشگاه خواجه نصير در جهت ازدواج جوونا فعاليت ميكنن و افراد مناسب رو بهم معرفي ميكنن. جاي معتبري هست، ايكاش از اين مراكز كمك بگيريد،

خیلی ناراحتم چرا من که این همه خودم رو نگه داشتم که پاک باشم هیچکی منو نمی بینه.. شاهکار نکردم ولی خ ...

چند روز قبل هم تو اينستا، ي خانمي دكتر آرمان داوري رو معرفي كرده بود. ظاهرا ايشونم در معرفي و ازدواج جوونا فعالن، خودتون سرچ كنيد.من شناختي از ايشون ندارم