2777
2789
عنوان

خواستگارم مرغداری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 54 پست
عزيزم مطمئن باش خدا نتيجه صبرتو ميده. كلاسهاي زبان، كلاسهاي خطاطي،. عكاسي،.... مدرك تحصيلي شما چيه؟! ...

نه من اهوازم...خیلی این مدت خونسرد بودم ..ولی الان..خیلی ناامیدم  ناامیدی عذابم میده..

نه من اهوازم...خیلی این مدت خونسرد بودم ..ولی الان..خیلی ناامیدم  ناامیدی عذابم میده..

نه عزيزم، نا اميد نباش. ايشالا خدا كمك ميكنه. شايد همين خاستگارتون عالي باشه، زود قضاوت نكنيد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اول معایبشو بزار بگم= شغل تولیدیه و باید تو این جامعه که نهاده ها مثل ذرت و سویا پیدا نمیشه کار کنه آخرش بیاد با نوسانات قیمت مرغ بده بازار و هزار دنگ و فنگ دیگه مثل مالیات که از امسال میخوان واسه مرغدارام اعمال کنن و شب بیداری هایی که پنجاه روز باید مرغداری باشه و هر یکی دوروز یه بار بیاد خونه البته اگه مرد کاری باشه

مزایاشم اینه که شغل پر سودیه و سودش به ظرفیت واحد و کاربلدی پرورش دهنده وابستست و البته که نقدینگی در دست

واسه سودش الان که من می نویسم یه واحد مرغداری سی هزارتایی تو سه ماه با این قیمت و بدون تلفات سیصد میلیون سود میکنه و تو سال چهار بار میتونه بریزه البته اینم بگم که اگه تلفات نداشته باشه که اگه داشته باشه تقریبا بدبخت میشه 

راستی این شغل خطرای خودشم داره مثل آتیش گرفتن سالن که شاید خیلیا بگن سالن که  آتیش نمی گیره ولی من از مرغدارا دیدم آتیش گرفته و بدبخت شده

اینم بگم الان من مرغدار نمی شناسم که ماشین پایین پونصد میلیون سوار شه حداقل تو استان خودمون البته مرغداری اصیل و کاربلد 

و وقتی شما با یه جنسیس بری پیش طرف و طرف ماشین شمارو دید پرسید شغلش چیه با افتخار بگو مرغدار