2777
2789
عنوان

کسی هم هست به عشق اولش رسیده باشه

61 بازدید | 11 پست

اکثرا عشق اول رو با حسرت و نرسیدن معنی میکنن

کسی هم هست که رسیده باشه و خوشبخت باشه ؟

دیدین تا حالا ؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

به عشق اولم میرسیدم باید ۱۴ سالگی ازدواج میکردم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عاشق شدی تو اون سن ؟ یا وابستگی بود ؟

فکر کنم اگه یه بار عاشق شده باشم همون بوده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

عشق اسمش رو نمی ذارم اما من به کسی که اولین بار تو عمرم ازش خوشم اومد رسیدم و به جدایی ختم شد.

خیلیا هم دیدم رسیدن و ناراضین.

تک و توک دیدم راضی باشن.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

واقعا عاشق شدی تو اون سن ؟ یا وابستگی بود ؟

وابستگی که نه .چون یه کلمه م باش حرف نزدم.هورمون نوجوونی بود دیگه

عشق اسمش رو نمی ذارم اما من به کسی که اولین بار تو عمرم ازش خوشم اومد رسیدم و به جدایی ختم شد.خیلیا ...

عجیبه 

پس یعنی عشق اول عاقلانه نیست ؟

وابستگی که نه .چون یه کلمه م باش حرف نزدم.هورمون نوجوونی بود دیگه

خب این کراش زدن هست فرق داره کلا 

عجیبه پس یعنی عشق اول عاقلانه نیست ؟

عشق کلاً عاقلانه نیست.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!