2777
2789

سلام عزیزان من ۲ تا فلش مموری خریده بودم یکی پارسال که توش کلی فیلم و عکس های خصوصی خونوادگی داخلش بود

اون یکی رو ۳ ماه پیش ازشون خریده بودم برای کلاسم . 

اومدم هفته پیش حافظه گوشیمو خالی کنم دوباره عکسارو بریزم تو اون فلش اولی دیدم یهو گوشی هنگ کرد بعد فلش خالی خالی بود😭😭

فلش دومی رو هم واسه کنفرانس هرچی میخواستم فایل ها رو ازش پاک کنم تا فایل جدید بریزم داخلش نمیشد

بردم دیشب ب یارو گفتم . گفت مشکلی نیست من براتون ی فلش ۳۲ گیگ میارم واسه این خسارت . چون گارانتی داره و اون یکی رو هم ریکاوری میکنم . الان دوباره سر زدم گفت فلش اولی هنوز ریکاوری نشده . دومی رو هم بردم شرکتش . ی دونه دیگ بیاره هزینه اش میشه ۸۰ تومن پست . ۵۰ تومن هم زحمت من😐

بعد اومد گف من کلی از این فلش فروختم اولین نفر شمایید ک اینطوری میگید. 

داره دبه درمیاره 😫 من ۳ تا تا الان فلش خریدم. دوتاش ک ی مارک هستن مشکل دارن با اون یکی مشکلی نبود . الان چیکار کنم؟

پس فردا کنفرانس دارم فلش لازم دارم . فلش مموری دیگ ای خالی ندارم . این هم گف تا فردا شاید اوکی شه موندم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]