2777
2789
عنوان

نبض بالا در بارداری

100 بازدید | 11 پست

امروز وقت چکاپم بود فشارم ۱۲روی ۸ ولی نبضم بالاس ۱۰۵ هفته دیگه وقت سزارینمه خطرناکه یعنی؟ باید چکار کنم؟

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍

حیوون تویی که سالی یبار میزایی زنگوله پای تابوت آوردی مطمئن باش اون دختر ۲۰ساله بدبختت خجالت میکشه از این که مامانش حاملس آفرین همینجوری به زاد و ولد ادامه بده شاید شانس بهت رو کرد یکیش پسر شد اینقدر بزا تا بمیری بدبخت منم به خاطر خودت میگم فردا روزی پیر شدی باید جون داشته باشی حداقل با پا خودت بری سرویس لگن نذارن زیرت یا حتما مثل قدیمیا انتظار داری اینایی که زاییدی ریختی بیرون بیان لگن بذارن برات نه عزیزم الان دیگه قدیم نیست میبرن میندازنت سالمندان سالی یبارم بهت سر میزنن فکر میکنی اون بچه تو شکم از چی تغذیه میکنه اون ۹ ماه حالا برو بزا پنج ماه دیگه بیا تاپیک تعیین جنسیت بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من رفتم شام وبچه ها رو بخوابونم..اومدم دیدم چقد پستم لایک خورده وجواب دادن..وشما قفل کردین تاپیک رو

چقد دلم میخواست جوابشون رو بدم

وقتی من میگم شیعه واقعی تحویل جامعه بدم ..یعنی یه انسان مفید ومغایرتی با تربیت درست وتحصیلات بالا نداره..

اصلش همون تربیت درست هستش ومفید بودن هستش که یه مسلمون واقعی باید اینجور باشه

دوستان طوری صحبت کردن که انگار من بحث تربیت وآموزش وتحصیلات بچه ها برام مهم نیست..وقتی میگم عاقبت به خیر بشن شامل همه چی میشه یکیش همین موفقیت ها هستش..من خیلی رو تحصیل بچه هام حساس هستم طوری که هر کدوم تو بهترین مدارس تهران درس میخونن وخدا رو شکر شاگرد ممتاز ..از لحاظ تربیتی هم تو فامیل نمونه هستن وهمه حسرتشون رو میخورن..وانشالله تو آینده هم افراد مفیدی برا جامعه هستن

اصلا فک کنم صحبت من در این مورد تو این سایت اشتباه بود چون خیلی‌ها تا اسم شیعه میاد جبهه میگیرن ..

حیوون تویی که سالی یبار میزایی زنگوله پای تابوت آوردی مطمئن باش اون دختر ۲۰ساله بدبختت خجالت میکشه ا ...

خفشو گمشو 

حیوون تویی که سالی یبار میزایی زنگوله پای تابوت آوردی مطمئن باش اون دختر ۲۰ساله بدبختت خجالت میکشه ا ...

برات متاسفم که فکر کردی بخاطر آفتابه لگن بچه میارم مطمئنا درکی از خیلی مسائل نداری باهات بحث نمیکنم از کوزه همان برون تراود که در اوست...‌

لابد همه اونایی که احتیاجشون به لگن و سالمندانه همه کلی بچه دارن نه جانم اتفاقا اکثرا یا تک فرزند دارن یا کلا ندارن اونام که بیشتر دارن حتما ی جا کوتاهی کردن تو تربیت شما نمیخواد سنگ کسی به سینه بزنی سوال من ی چیز بود که اصلا ربطی به افاضات شما نداشت در مورد تعداد بچه هام نظر نخواسته بودم

عزیزم من رفتم شام وبچه ها رو بخوابونم..اومدم دیدم چقد پستم لایک خورده وجواب دادن..وشما قفل کردین تاپ ...

اره ایشون و امثالشون فکر میکنن علامه دهرن

دختر بیست ساله من شاگرد ممتاز مدرسه شون و پزشکی ژنتیک بخاطر راه دور و دوری از خواهراش نرفت تا امسال دوباره کنکور بده

الانم به هیچکس اجازه نمیده همراهم بیاد بیمارستان از ذوق خواهر کوچیکش لابد اینم از خجالتشه😂

از ادبیات صحیح استفاده کنید و توهین نکنید.تاپیک رو ترک کنید اگر باب میلتون نیست

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

میشه در خواست دوستیمو قبول کنید به کمکتون نیاز دارم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)