2777
2789
عنوان

تهران برای دختر تنها خطرناکه⁉️

183 بازدید | 13 پست

من دانشگاه تهران قبول شدم باید برم برای ثبت نام به نظرتون میتونم خودم با اتوبوس برم؟ مامانم میخواست باهام بیاد ولی مامان بزرگم مریض شده باید اینجا بمونه خودمم ۱۸ سالمه هیچ وقت تنهایی سفر نرفتم به نظرتون خطرناکه؟ صبح میرسم اونجا ثبت نام میکنم عصرم برمیگردم خیلی چیزای بدی راجع به تهران میگن

نه هیچ خطری نداره بیا عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر 

از خیلی از شهرها امن تره چون کسی پیگیر ادم نیست و همه نمیدونن مثلا فلان خونه یه خانم تنها زندگی میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

زود برو زود هم بیا .حواست هم به خودت باشه . همین 

توی انتخاب دوست هم دقت کن .

شهر ترسناکی نیست ولی از هر قوم و طایفه و مردمی داخلش هستند باید احتیاط کنی و زرنگ باشی و بلد باشی بعضی آدرس ها رو خوب .تا گم نکنی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

محیط خوابگاه های تهران هرکدوم از فامیلامون ک رفته بود تعریفی نمی‌کرد.. خیلی ادمای بد و ناجور ممکنه داشته باشه باید فقط حواست به خودت باشه با کسی صمیمی نشی چون از هر قوم و فرهنگ و ادمی پیدا میشه

یکی از همینا میخواست دختر عمومو معتاد کنه 

همه خوابگاها همه جور ادم هست نه فقط تهران

متوجهم 

ولی ایشون درباره تهران گفته بود منم بیشترین چیزایی ک دیده و شنیده بودم از تهران بود چون از همه جای ایران و انواع و اقسام ادما توش پیدا میشه

خانما استارتر درمورد روز ثبت‌نام سوال میکنه نه کل مدت تحصیل، دوران تحصیل که خوابگاهی و امنیت خوبی داره نگران نباش

برای ثبت‌نام هم تایم رفت و برگشتت رو تنطیم کن به مشکل نخوری، داخل شهر هم یا اسنپ بگیر یا با اپ نشان مبدا و مقصدت رو بزن، ببین با وسایل نقلیه عمومی چطور میتونی بری

عزیزم اگه با عمه ای یا دختری از فامیل بیای شاید بهتر باشه چون آشنا نیستی با شهر

والا با عمم اصلا نزدیک نیستم روم نمیشه زنگ بزنم 

دوستمم هست ولی اون با توجه به اسم فامیلش باید دو روز بعد از من بره برای ثبت نام