من هفته پیش دو روز قبل پریودیم وزن کردم ۵۱.۵۰۰بودم امروز دقیقا روز پنجم پریودیمه وزن کردم بعد ناهار تو باشگاه ۵۱.۵۰۰بودم هم رژیم میگیرم هم ورزش ولی کم نکردم میخوام بشم ۴۹یا۴۸ کسی راه حلی داره
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در زمان پریودی و دو سه روز قبلش و دو سه روز بعدش و همچنین بعد از وعده غذایی وزن گیری نباید کرد فقط صبح ناشتا بعد از زفتن به دستشویی وزن درست نشون داده میشه
اهان بعد از تمرین هم همینطور نباید وزن کرد چون بدن تا حدودی دچار ورم هست
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak