2777
2789
عنوان

استپ وزنی کردم چیکار کنم

205 بازدید | 16 پست

من هفته پیش  دو روز قبل پریودیم وزن کردم ۵۱.۵۰۰بودم امروز دقیقا روز پنجم پریودیمه وزن کردم بعد ناهار تو باشگاه ۵۱.۵۰۰بودم هم رژیم میگیرم هم ورزش ولی کم نکردم میخوام بشم ۴۹یا۴۸ کسی راه حلی داره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در زمان پریودی و دو سه روز قبلش و دو سه روز بعدش و همچنین بعد از وعده غذایی وزن گیری نباید کرد فقط صبح ناشتا بعد از زفتن به دستشویی وزن درست نشون داده میشه

اهان بعد از تمرین هم همینطور نباید وزن کرد چون بدن تا حدودی دچار ورم هست

چه حساسی ،بعد خوبی که من ۴۲بودم خودمو کشتم تا شدم۵۰.خیلی دوس دارم۶۰بشم ولی نمیشه😔

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خوبی که دخترقدت چنده

۱۵۵

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak