سیب_دخت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 220 عنوان عادت های روزانه 124 بازدید | 8 پست بیاین از عادت های خوب روزانه تون بگین یادبگیریممن خودم هرروز :یه مولتی ویتامین میخورمنیم ساعت ورزش میکنمتونر و ژل شستشو مخصوص صورتمو میزنمزبان میخونمماهی دوبار صورتمو اصلاح میکنم 1403/07/16 | 18:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیب_دخت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 220 چه منظم 🙄فک کنم فقط من ریدم😑 من خودمم بدتر از تو بودم هر موقع میومدم نی نی سایت تاپیک میزدم همه از من بیشتر به خودشون میرسیدن من کم کم دارم سعی میکنم متحول شم😁
آدریم عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 291 منم هر ظهر بعد ناهار مولتی ویتامین میخورم اشک مصنوعی استفاده میکنم چشمام خشک نشه (چون با لپ تاپ زیاد کار میکنم) هرشب قبل خواب یوگا میکنم حدود 10 دقیقه روتین پوستی رو هم که صبح و شب دارم... من امشب از خود خدا خواستم.
لونا03 عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 5403 سرکارنهار رسیدن به نی نی کوچولوباشگاه، کلاس تکواندوشام درست کردن یه خوراکی(کیک، یاهر چیز دیگه ای) یوگاروتین پوستی عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن
sahebعشق عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1021 هرروز مکمل میخورم نیم ساعت به بالا پیاده روی میکنم روتین پوستیمو انجام میدم هر روز به ریشه موهام دم کرده رزماری میزنم روزانه ۱۰ تا بادام میخورم دمنوش یا چای سبز میخورم بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
سیب_دخت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 220 هرروز مکمل میخورم نیم ساعت به بالا پیاده روی میکنم روتین پوستیمو انجام میدم هر روز به ریشه موهام دم ... دم کرده رزماری واسه ریزش مو میزنی؟تاثیری هم داشته؟
sahebعشق عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1021 دم کرده رزماری واسه ریزش مو میزنی؟تاثیری هم داشته؟ من مشکلم هورمونیه اکثر پیجایی که دیدم اینو پیشنهاد کرده بودن یک ماهی میشه که استفاده میکنم حس میکنم یه مقدار کم شدا بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 10791 صورتم رو که نگو ابروهام رو بر میدارم.پشت لبم رو بر میدارم .ولی صورتم رو شاید به زور سالی یه بار.هم درد داره هم جوش میزنم بعد اصلاح