دمتون گرم واقعا چطوری میتونید ما نامزدیم ی وقتایی ی کاری میکنه ک ناراحتم میکنه اگر اون لحظه حس واقعیم رو نشون بدم و داد بزنم و سرزنشش کنم خیلی دعوای بزرگی شکل میگیره باید صبر کنم اروم شم تو ی شرایط اروم باهاش صحبت کنم تا جنگی پیش نیاد ولی ی موقع هایی از دستم در میره واقعا اوضاع خراب میشه
من وقتی میبنم سکوت از کلی بحث و اعصاب خوردی جلوگیری میکنه سکوت میکنم
بعد آقایون خیلی تحت فشار هستن مخصوصا مالی بخاطر همین ممکنه زود از کوره در برن باید یکم هواشونو داشت
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ادمم ی وقتا حرص تو وجوده دلم میخواد داد بزنم خالی شم ولی این گزینه رو اصلا ندارم ☹️
چرا یه وقتا رو که حق داری مثلا من نزدیک پریودم همینجوری میشم
دیگه همسرم میدونه نباید کاری به کارم داشته باشه
ولی مواقع دیگه واقعا سکوت میکنم
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹