الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من اونی که تو این دوره زمونه که عصر اطلاعات و تکنولوژی و علمه، به خاطر پسر داشتن داره فخر میفروشه، تو عصر جاهلیت مونده. کاریش نداشته باشین. اونو خدا زده. من به شخصه به چشم ترحم بهشون نگاه میکنم.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
یه عزیزی میگفتن. ما میگیم چرا خدا اینو اینجوری کرد و اونو اونجوری... درصورتی که اون خداست و ما بنده اگه قرار بود ما هر چی میگیم خدا انجام بده که نعوذبالله مامیشیم خدا و خدا میشه بنده ی ما
آهان بابا مادرشوهرم چهار تا پسر داره یه دختر خواهرشوهرم و جاریامم همه پسر دارن دختر من اولین نوه دخت ...
ولی من بهت قول می دم یه سال نگذشته عاشق دخترت می شن دخترا تو دل بروان. با شیرین زبونیاشون خودشونو تو دل همه جا می دن.اتفاقا تو همیشه پیششون بگو دختر من یکی یه دونه ست. دخترتو بالا ببر اصلا احساس ضعف نکن
مهربانی را اگر قسمت کنیم،من یقین دارم به ما هم میرسد.
ولی من بهت قول می دم یه سال نگذشته عاشق دخترت می شن دخترا تو دل بروان. با شیرین زبونیاشون خودشونو تو ...
انشالله عزیزم همینطور میشه من اصلا جلوشون نقطه ضعف نشون ندادم همیشه به همسرمم میگم میگم ما به بچمون احترام بزاریم و برای مامهم باشه دیگرانم ناخودآگاه یاد میگیرن