2777
2789
عنوان

چرا خدا به هرکی دوست داره دختر میده و هرکی دوست داره پسر میده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50464 بازدید | 98 پست
اگه بخوای اینجوری فکر کنی و بری تو بحرش خب خدا چرا به بعضیا اصلا بچه نمیده!

قربون حکمتش برم اگه یه روز اجازه ی سوال پرسیدن ازش داشته باشم این یکی از سوالامه

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ک شما گفتی اره خدا باهممون مشکل داره میخاد بر خلاف میلمون عمل کنه😞

عزیزم خداست ک آینده رو میدونه.میدونه اگ بچمون پسر شد یا دختر شد چ اتفاقاتی میفته ما چطوری میتونیم تربیتش کنیم و...

خب اینطوری نصف ایرانو پسرا میگیرن چون نسل قدیم مادر پدرا اکثرن طبق همون نسل قدیم پسر دوست دارن.

واقعا الان تو خانواده همسر من سه نفر با من باردارن همشون پسرن خواهرشوهرم هی زنگ میزنه میگه بچش پسره 

همون pari 70  هستم😊

عزیزم خدا که نمیاد واسه هر ادمی برنامه ریزی کنه که چی بهش بده چی نده یه سری قوانینی تو خلقت گذاشته همه چی طبق اونا پیش میره بچه دار شدنم طبق همین قوانینه که اسپرم xلقاح پیدا کنه و بچه دختر بشه یا اسپرمyو پسر بشه

عزیزم مصلحت بنده هاشو خدا بهتر میدونه من خواهرم سه تا پسر داره و همیشه در حسرت دختر بوده ولی بعدها تو زندگیش جریاناتی پیش اومد که همه میگفتن خدارو شکر که بچه هاش پسرن خیلی از این موارد دیدم اطرافم