چند وقت پیش یه گربه زایید تو حیاطشون ولی زن همسایه همش داره به طفلکی ها بد و بیراه میگه و بهشون غذا نمیده و واسه همین اون بچه گربه میاد از ما غذا میخواد!
ما خودمون چهارتا گربه داریم تو حیاطمون و واقعا سخته سیر کردن شکم چهار نفر. وقتی به این بچه گربه همسایه غذا میدم به گربه های خودم کم غذا میرسه طفلکیا گشنه میمونن. به نظرتون چیکار کنم؟ وقتی زنه رو میبینم بهش چیزی بگم؟
به شخصه اگر یه گربه بیاد تو حیاطم بزاد بیرونشون میکنم
نه بی رحمم نه هیچ چیز دیگه
فقط هم میترسم هم خوشم نمیاد خب
شما دوست داری اون ممکنه دوست نداشته باشه !
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر منم برا گربه ها میخره هفته ای ی بار ی کیلو همیشه پشت ماشینمون غذای گربه داریم
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
الان وظیفه اون خانم میدونی به گربه غذا بده؟ خب اهمیت نمیده که برن خودشون غذا پیدا کنن و مندگار نشن تا قبل از آدمیزاد حیوانات چطور غذاشون رو پیدا میکردن ؟
به شخصه اگر یه گربه بیاد تو حیاطم بزاد بیرونشون میکنمنه بی رحمم نه هیچ چیز دیگهفقط هم میترسم هم خوشم ...
آخه فقط این نیست که زنه تند تند واسم خواستگارای مختلف جور میکنه میفرسته! فکر کرده من مثلا خونه موندم یا چی. میخوام بهش بگم اگه خیلی به فکر منی به این گربه زبون بسته برس من چیز دیگه ای ازت نمیخوام. مامانمم خیلی از دستش شاکیه خسته شدیم از دستش
غذای گربه ام کیلویی ۱۶۰ عه بش بگو اره شوهر منم برا گربه ها میخره هفته ای ی بار ی کیلو همیشه پشت ماشی ...
آره والا گرونه من به یه ماه نرسیده تموم میکنم این گربه چهارمی که دارم گربه این یکی همسایه مونه عاشق غذای خشک شده دیگه گفتم اونو قبول کنم ولی این بچه گربه و مامانش دیگه اضافین