بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ماده جیگره منه ۲۴ساعته آزاده بالاسر من میخوابهرفتارهاش محبت آمیزه
منم ماده دارم نرهم داشتم چند روز پیش پروازکرد خیلی خیلی مهربون بود ولی ماده اصلا نمیاد پیشمون الان یه نردیگه گرفتم میخوام بدونم اینم مثل اون مهربون میشه یا فقط پسر من اینجوری مهربون بود
منم ماده دارم نرهم داشتم چند روز پیش پروازکرد خیلی خیلی مهربون بود ولی ماده اصلا نمیاد پیشمون الان یه نردیگه گرفتم میخوام بدونم اینم مثل اون مهربون میشه یا فقط پسر من اینجوری مهربون بود
من ماده دارم نرهم داشتم چند روز پیش پروازکرد خیلی خیلی مهربون بود ولی ماده اصلا نمیاد پیشمون الان یه نردیگه گرفتم میخوام بدونم اینم مثل اون مهربون میشه یا فقط پسر من اینجوری مهربون بود
منم ماده دارم اتفاقا خیلی بیصداست نرهم داشتم چند روز پیش پروازکرد خیلی خیلی مهربون بود ولی ماده اصلا نمیاد پیشمون الان یه نردیگه گرفتم میخوام بدونم اینم مثل اون مهربون میشه یا فقط پسر من اینجوری مهربون بود
من نر داشتم چند روز پیش پروازکرد خیلی خیلی مهربون بود ولی ماده اصلا نمیاد پیشمون الان یه نردیگه گرفتم میخوام بدونم اینم مثل اون مهربون میشه یا فقط پسر من اینجوری مهربون بود