2777
2789
عنوان

iui 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 59 پست
دوست عزیز درصد موفقیت iui خیلی کمه....برا من هم منفی شد....حتما عکس رنگی بگیرید ببینید وضعیت لوله ها ...

هیستروسکوپی و عکس رنگی هم دادم مشکل نداشت ذخیره پایین دارم و تنبلی و البته ازاد نمیشن با دارو بزرگ میشن ولی ازاد نه همسرم دارو میخورن گفتن مشکلش خیلی کم ولی دکتر صد در صد میشه که فعلا خدا نخواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄منم داغون بودم الان بچم خیلی شیطونه اعصابم ضعیفه نمیکشه دست خود ادم نیست

من شب ها خواب ندارم بیش از اندازه استرسی و فکری هستم فکرشو بکن ساعت ده میرم تو رخت خواب ساعت دوازه با قرص میخوابم🙃 

من شب ها خواب ندارم بیش از اندازه استرسی و فکری هستم فکرشو بکن ساعت ده میرم تو رخت خواب ساعت دوازه ب ...

وای منم از همون دوران موند روم همه میخوابن میدونم بچم شیش صبح بیدارم میکنه ولی تا دوشب خواب ندارم خیلی بده تو شروع کن بزن به بی خیالی فیلم دیدن

وای منم از همون دوران موند روم همه میخوابن میدونم بچم شیش صبح بیدارم میکنه ولی تا دوشب خواب ندارم خی ...

دکترها وحشتناک ادم میترسونن 🙃 به من گفت تا چهل سالگی بچه نمیتونی بیاری بخاطر وزنت خاله شوهرم توی ۴۵ سالگی با ۲۰۰ کیلو وزن یه پسر اورد بدون هیچ دارویی فقط بیخیال بود و خوش من اگه دست از فکر کردن بردارم همه چی حله ولی لامصب این مغز مگه حالیشه😒

دکترها وحشتناک ادم میترسونن 🙃 به من گفت تا چهل سالگی بچه نمیتونی بیاری بخاطر وزنت خاله شوهرم توی ۴۵ ...

اره بابا دکترا که هیچ یعنی میزنن مغز ادمو نابود میکنن ...میدونم تو این شرایط دست خود ادم نیست میگذره این روزا هم چشم وا میکنی میبینی بچت گند زده به خونه ای که پنج دقیقه پیش تمیز کردی این حرفارو هم به من میگفتن من میگفتم مگه میشه ولی شد برای شماهم میشه 💖🫰

اره بابا دکترا که هیچ یعنی میزنن مغز ادمو نابود میکنن ...میدونم تو این شرایط دست خود ادم نیست میگذره ...

پناه بر خدا 🤲 دیگه نذر نمونده که نگرده باشم ایشالله این دفعه حضرت عباس حاجتمو میده

یه سوال ازت داشتم البته اگه مزاحم نیستم وقتی ایو ای کردی گوشت قرمز میخوردی من دکتر میگفت فقط باید گو ...

نه عزیزم مزاحمت چی ..به من هیچ دستور غذایی نداده بود مثل روزای عادی