بعد دو سال و نیم انتظار و انجام ایوای کلی درد کشیدن بعد ۱۴ روز منفی شد بی بی چکم حس میکنم خدا فراموشم کرده 😔😔😔 مگه من چی ازش خواستم دوساله دارم گریه میکنم و التماس هرچی نذر و نیاز بازم بی بی چک منفی میبینم 🥹🥹🥹 فکر کنم قرار بمیرم ولی بی بی چک مثبت نمیبینم نمیدونم چه گناهی به درگاهش کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دوست عزیز درصد موفقیت iui خیلی کمه....برا من هم منفی شد....حتما عکس رنگی بگیرید ببینید وضعیت لوله ها ...
هیستروسکوپی و عکس رنگی هم دادم مشکل نداشت ذخیره پایین دارم و تنبلی و البته ازاد نمیشن با دارو بزرگ میشن ولی ازاد نه همسرم دارو میخورن گفتن مشکلش خیلی کم ولی دکتر صد در صد میشه که فعلا خدا نخواست
وای منم از همون دوران موند روم همه میخوابن میدونم بچم شیش صبح بیدارم میکنه ولی تا دوشب خواب ندارم خی ...
دکترها وحشتناک ادم میترسونن 🙃 به من گفت تا چهل سالگی بچه نمیتونی بیاری بخاطر وزنت خاله شوهرم توی ۴۵ سالگی با ۲۰۰ کیلو وزن یه پسر اورد بدون هیچ دارویی فقط بیخیال بود و خوش من اگه دست از فکر کردن بردارم همه چی حله ولی لامصب این مغز مگه حالیشه😒
دکترها وحشتناک ادم میترسونن 🙃 به من گفت تا چهل سالگی بچه نمیتونی بیاری بخاطر وزنت خاله شوهرم توی ۴۵ ...
اره بابا دکترا که هیچ یعنی میزنن مغز ادمو نابود میکنن ...میدونم تو این شرایط دست خود ادم نیست میگذره این روزا هم چشم وا میکنی میبینی بچت گند زده به خونه ای که پنج دقیقه پیش تمیز کردی این حرفارو هم به من میگفتن من میگفتم مگه میشه ولی شد برای شماهم میشه 💖🫰