2777
2789
عنوان

iui 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 59 پست
دیگه فعلا ولش کردم یه خانومی با من بود اون مثبت شد🥺 کیفیت فولیکول ها عالی بود ولی ازاد نشده بود نمی ...

قسمت نبوده من این اخری دفعه دومم بود دفعه اول دوقلو باردارشدم بچه هام شیش ماهه دنیا اومدن نموندن یعنی بگم عذاب جهنمو کشیدم دوسال شب وروز گریه کردم بعد دوسال دوباره ای یو ای کردم پسرم الان خوابه غصه نخور به خدا به وقتش مادر میشی

نمیتونم با خدا زور کنم که بهم بچه بده هر وقت خودش خواست میده هر وقتم نخواد نمیده حتی اگه انتقال بدی ...

بسپار دست خدا تو راهتو برو کارایی که لازمه انجام بده مطمئن باش میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قسمت نبوده من این اخری دفعه دومم بود دفعه اول دوقلو باردارشدم بچه هام شیش ماهه دنیا اومدن نموندن یعن ...

برام دعا کن خیلی وقت هست منتظرم هرچی داشتم خرج دوا دکتر کردم دیگه توان وایسادن توی مطب دکتر ها ندارم

برام دعا کن خیلی وقت هست منتظرم هرچی داشتم خرج دوا دکتر کردم دیگه توان وایسادن توی مطب دکتر ها ندارم

میفهمم اطرافیان همه کسایی که با من ازدواج کردن خونه دارشدن ما همه رو خرج دکترا کردیم بازم شکر بی نتیجه نبود ایشالله بچتو که بغل کردی همه رو فراموش میکنی

برای اینکه مثبت بشی چه کارهایی انجام دادی چه داروهای تقویتی خوردی

به خدا هیچکار همونایی که برای ای یو ای به همه میدن فقط هر دودفعه بی خیال بودم گفتم نمیشه دیگه جهنم 

من شیاف روم تاثیر گذاشته بود فکر کنم چون دو تا کیست شد الان باید ال دی مصرف کنم

این دفعه شاید چیزی دیگه بده دکتر ...اعصابتو خراب نکن نگهدار برای بچه داری که لازمت میشه چیزی که برای خودم نموند اصلا ...چهارده ساله ازدواج کردم بچم الان باید دوازده سالش بود نه دوسال😄

این دفعه شاید چیزی دیگه بده دکتر ...اعصابتو خراب نکن نگهدار برای بچه داری که لازمت میشه چیزی که برای ...

هزینه داروها خیلی زیاد شدن بیمه ها کمک نمیکنن هر دفعه که میرم مطب دکتر ۳ یا ۴ میلیون تموم میشه برام

دوست عزیز درصد موفقیت iui خیلی کمه....برا من هم منفی شد....حتما عکس رنگی بگیرید ببینید وضعیت لوله ها چه طوره و همسرتون هم حتما آزمایش اسپرم بدن...من هم تخمک هام آزاد نمیشن با وجود آمپول...دلیلش هم نمی دونم چیه هنوز