2777
2789
عنوان

سوال درسی

147 بازدید | 14 پست

دخترا چطوری درس میخونید سبکتون چیه تا ساعت چند یا چندساعت میخونید خوندن که تنها نه همه باهم چقد میشه از مدرسه می‌آید چیکار می کنید

من هفتمم عادت ندارم هر معلمی میاد درس درس امتحان منم خیلییی درسخون ۸ ساعت میشینم رو درس ولی بچه ها میگن ما خونه عمو بودیم یا تو کلاس میخونه واقعا خوب جواب سوالارو میده من که این همه میخونم نمیتونم امروز املا انگلیسی بود از ۳.۵ شدم خیلی ناراحتم روز قبلش پرسش علوم بود از از ۲.۳ شدم خیلی ناراحتم تما کارنامه پارسالم خیلی خوبه چجوری بخونم بفهمم

خب شاید دلیل شما این سایته !

الان چند دقیقه ست از مدرسه اومدی؟ اما اینجایی...

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به خودت سخت نگیر از الان من وقتی هفتم بودم یه روش داشتم که عالی جواب میداد درسهای کل هفته رو توی پنجشنبه جمعه و چهارشنبه می‌خواندم و توی طول هفته فقط مرور میکردم افت تحصیلی تو هفتم خیلی طبیعیه و یه ماه طول می‌کشه تا عادت کنی 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

خدا کنه راه بیوفتم....منم سبک اینه

درست میشه عزیزم کلا ورودی جدید چه از راهنمایی به دبیرستان و چه از دبستان به راهنمایی سخت میشه یه ماه دیگه تغییر کردن تو خودت احساس می‌کنی  

درست میشه عزیزم کلا ورودی جدید چه از راهنمایی به دبیرستان و چه از دبستان به راهنمایی سخت میشه یه ماه ...

الان استاد زبانمون تا حرف N گفته هم باید اونارو حفظ کنم هم باید داخل دفتر تمرین کنم هم کتاب کار هست باید بنویسم گفتن رنگ هارو میپرسن و املا تا حرف ن و اعداد تا ده☹

الان استاد زبانمون تا حرف N گفته هم باید اونارو حفظ کنم هم باید داخل دفتر تمرین کنم هم کتاب کار هست ...

خیلی خوبه که همه رو از روز اول انجام میدید تا شب امتحانی نشی همیشه اولش سریع سریع درس میدن بعدش سرعتشونو کم تر میکنم😂

خیلی خوبه که همه رو از روز اول انجام میدید تا شب امتحانی نشی همیشه اولش سریع سریع درس میدن بعدش سرعت ...

شما معلمین؟...راستی عربی در اول و دوم امتحان داریم از عربی متنفرم

عزیزم عادیه اول سال افت میکنی چون یه مقطع جدیده ولی به حرفم گوش کن من خودم تیزهوشان هفتم درس خوندم اینایی که بهت میگم الکی نیست

از حواشی پسر و ارایش و رفیق بازی کامل بدور باش ارزش ندارن چون هر سال که میگذره دامنه دوستات کمتر میشه و یا حتی عوض میشه پس الکی خودتو ناراحتشون نکن درس بخون ولی با کیفیتمعلومه درسات با دقت نمیخونی گوشیتو جمعش کن ببین کی گفتم بدبختت میکنه با بچه های زرنگ سالم بگرد شاید بقیه بگن اونا ضدحالن واسه خودشون میگن باعث میشن باهاشون رقابت کنی و پیشرفت ولی رقابت سالم درسات تازه شروع شده پس وقت خوبیه یک ساعت و نیم بزاری برای هر درس که بخونی یک ساعت درس عمومی بخون زبانت رو با خوندن کتاب حل سوال کمک درسی درست میشه به یکی بگو بهت املا بگه راه میئفتی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

شما معلمین؟...راستی عربی در اول و دوم امتحان داریم از عربی متنفرم

نه عزیزم من امسال کنکور دادم منتظرم برم دانشگاه 

عربی همیشه رو کلمات خیلی تمرکز کن هر ستون توی کتاب یه دور با معنی بخون بعد جلوی معنی بگیر انقد از خودت بپرس تا روان بشی و برعکس هم کار کن کلمه رو هم حتما حفظ کن مثلا جلس که میشه نشستن هر دو صورت هم معنی به کلمه هم کلمه به معنی و حفظ کن برای قواعد هم اگه معلمتون خوب درس نداد از روی کتابهای آموزشی بخوان باز اگه قسمتی مشکل داشتی بپرس معلم عربی من خیلی معلم خوبی بود ولی سعی کن از درسی متنفر نباشی چون باعث میشه توش پیشرفت نکنی 

عزیزم عادیه اول سال افت میکنی چون یه مقطع جدیده ولی به حرفم گوش کن من خودم تیزهوشان هفتم درس خوندم ا ...

ممنون ولی بنظرم علت اینکه یاد نمیگیرن تنهاییه مامانم سرکار بابام سرکار داداشم بزرگه ۲۰ سالشه بیرونه همشش خواهر ندارم ظهر میام خونه هیچکس خونه نیس غذا آماده نیس مامانم نیس که راهنماییم که ازن بپرسم مثلا برم پیشش بگم مامان همین جدول و بپرس یکی باشه پیشت کارا سریعتر پیش میره تنهای تنهام فکررر و خیلی چیزا درسته بزرگ شدم ولی از موقعی که تنها شدم هم لاغر شدم هن افسرده هم وسواس درسم خیلی خوبه ۱۰ ساعتم بخونم فکرم مشغوله و حساسم

ممنون ولی بنظرم علت اینکه یاد نمیگیرن تنهاییه مامانم سرکار بابام سرکار داداشم بزرگه ۲۰ سالشه بیرونه ...

خب دیگه سرت کامل سر درس نیست بجاش میدونی چیکار کن میتونی لیسنینگ بزار جمله جمله بنویس بعد تصحیح کن ببین کجا غلطه از سرش یه خط بنویس تازه عزیزم تو کلا بخوایم بگیم 13 سالته و هنوز بزرگ نشدی پس الکی به خودت سختی نده وقتی 18 بشی اون وقت میگن بزرگی جوجو    

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦