2777
2789

دیشب که  پدرم با زنه رفتن بیرون  برگشت که پیاده اش کرد رفت با خواهرم رفتیم  با زنه دعوا افتادیم .باورم نمیشد پدرم اومد خونم با وقاحت تمام میگفت خب زن میخوام .بد دعوایی افتادم بهش گفتم بیا دفترخونه خونه زمین بزن بنام مادرم .

خیلی ناراحتم خیلی😭 هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم تمام دغ دلی این سال هارو گفتم 

بنظرتون  اگ بنام مادرمم زد .زنه رو تهدید بکنم؟

چهارتا برادر گردن کلفت داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بزن همه جیو به اسم مادرت خیالتون راحت شده بندازینش سر همون زنه این مرد بدرد نخورو تقصییر زنه بدرد نخوره نیست تقصییر پدرته کش شلوارش شل شده بقول معروف دوتا شده این نباشه یه زن دیگه ..بزارهمون برادرگردن کلفتاش چش پدرتو درارن تا بفهمه عاقبت اینکارش یعنی چی

هنوز که نزده. هر کاری می کنی بدون فحش، تهمت و آبرو بردن جرمه. زنا چهار تا شاهد می خواد برای اثبات. ب ...

اتفاقاً شاهد دارم . از این میسوزم پدر خودم تهدیدم کرد .و ب کار کثیفش داره ادامه میده

اول بزن همه جیو به اسم مادرت خیالتون راحت شده بندازینش سر همون زنه این مرد بدرد نخورو تقصییر زنه بدر ...

دلم میسوزه ولی حقشه خیلی مادرم اذیت کرد .مادرم هرروز سردرد داره قرص اعصاب میخوره

مادرت چیزی نگفته؟

بنظرم اموال پدرت رو ازش بپیر تا اون زنیکه نتونه با عشوه مال و اموالتونو بالا بکشه

خونه ماشین هرچی دارید رو بگیرین در حدی بزارید که بتونه یه جایی بگیره توش زندگی کنه بعد پدرتونو بیرون کنید بره با زنه زندگی کنه همچین آدمی نبودش خیلی بهتر از بودنشه

مادرت چیزی نگفته؟بنظرم اموال پدرت رو ازش بپیر تا اون زنیکه نتونه با عشوه مال و اموالتونو بالا بکشهخو ...

زنه به حدی با حجاب . مذهبی ببینیش باورت نمیشه ولی صداشونو شنیدم دیگه یک مار هفت خطی ی جور عشوه میاد . پدرم گفت شمارشونو پاک میکنم دیگ حرف نمیزنیم .

فکر کن میگه دخترات منو زدن گوشیم انداختن تو جوب داشتن منو خفه میکردن 😑

زنه به حدی با حجاب . مذهبی ببینیش باورت نمیشه ولی صداشونو شنیدم دیگه یک مار هفت خطی ی جور عشوه میاد ...

تو و خواهرت باید یه مدت با پدرتون خوش رویی کنید مهربون بشید بهش توجه کنید یه جوری که پدرتون اروم بشه با سیاست برخورد کنید، اونموقع اموال پدرتون رو ازش بگیرید اگه دیدی میخواد بره بزارید بره پیش اون زنه

برای اینکه بخواید با اون گرگ صفت مقابله کنید خودتون هم باید گرگ باشید عزیزم