خب بخوام بگم یه مرد با قد متوسط و چهارشونه چهره معمولی رو به خوب داره و اینکه منو تو زندگی خیلی عذاب داده خیلی شاید هر زن دیگه ای جای من بود رهاش میکرد البته محبت زبونی و ...هم زیاد داشته یه آدم با دوتا شخصیت که یا خیلی خیلی خوبه یا به طرز وحشتناکی بد حالا چن ماهی هس که بعد ۱۶ سال زندگی بد جور بهش وابسته شدم و این داره اذیتم میکنه اینم بگم تو زندگی یه جاهایی برای انتقام از کارایی که باهام کرده بهش خیانت کردم و اون نمیدونه و دیدم که مردا با هر سطح از سواد و فرهنگ بازم بدی هایی دارن که صد رحمت به شوهرم الان همش نگران از دست دادنشم یه وابستگی سخت حتی دیگه به هیچ کس نگاهم نمیکنم ....لطفن اگه میخوایین نفرین کنین خیانتکارا رو تو دل خودتون باشه چون شما اگه جای من بودین معلوم نیس بهتر از من عمل میکردین یا نه..صرفن جهت درد و دله مریم مقدسان معصوم نیان منو سرزنش کنن لطفن چون یه روز تو مسیری که من رفتم قرار میگیرن
حالا که فهمیدید هر مردی ممکن عیبی داشته باشه و لزومی نداره من اینو بهت ثابت کنم از طرفی هم شوهرتو دوست داری پس به زندگیت بچسب و اونو به زندگی برگردون بنظرم فقط یه زن میتونه شوهرشو نجات بده با خانمی کردنش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی مریم مقدس نیسولی از کجا میدونی بقیه زنا همشون کار شما رو تکرار میکنن؟چرا شرافت و عفت دیگران رو ب ...
درک کنیم همو بهتره . من چیزی که از دنیا دیدم اینه که هیچ چیز از هیچکس بعید نیست . ایشون هم منظورش اینه من روقضاوت نکنید و راهنمایی کنید . عفت کسی زیر سوال نرفته .
عزیزم بعد ۱۶ سال معلومه که وابسته میشی ببخشیدا ولی ادم یه حیوون یا پرنده هر چیزی میاره چند وقت بعد بهش وابسته میشه ماها که ادم هستیم پی همه همینجوری هستن البته سن هم وقتی میره بالا وابستگی ها بیشتر میشه نسبت به هم چون به هم بیستر احتباج داریم
خدا بخشنده س... با خدا صحبت کن رفیق شو باهاش خودش آرومت میکنه وابستگیتم کم میشه سرتو گرم کارای خونه کن فیلم ببین کتاب بخون کتاب صوتی هم هس اینجوری حواست پرت میشه محبتت ب شوهرتم اندازه باشه و اینکه همیشه عده ای هستن ک هرچی بگی باز هم قضاوتت میکنن حتی خدا هم بگه قضاوتش نکنید باز هم میکنن و یه عده هم هستن کلا دهنشون بازه برا مسخره کردن توجه نکن و توبه کن و فقط با خدا حرف بزن همین
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
من که نفهمیدم عاشقی یا متنفر مگه میشه اون آدمو دوست داشت با اون همه بدی که کرده و صددرصد دوباره تکرار میکنه پس آینده درخشانی در انتظار هر دوتون نیست اما شما هرگز به خاطر هیچکسی خودتونو نابود نکنید هیچکی ارزششو نداره
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .