2777
2789
عنوان

من معتاده شوهرمم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 62 پست

خب تو روز چیکارا میکنی منظورم اینه که سرتو به یه چیزی گرم کن که یادت بره یه دق دقه ذهنی دوست داشتنی پیدا کن مثلا برو کلاس هنری ورزشی یه مدت سرتو شلوغ کن . این راه حل. راه حل دوم اینکه در لحظه حال زندگی کن ببین الان شوهرت کنارته باهاته همین الان از بودن کنارش لذت ببر لبخند بزن . راه حل بعدی اینکه افکارتو پاکسازی کن و خودتو ببخش قدم اول آدم نباید با خودش سر اتفاقای گذشته درگیر باشه گذشته درگذشت و تمام الان فقط پاکسازی کن مثلا میتونی اذکار هواپونوپونو رو بگی یا ذکر استخفار و بگی تو نت سرچ کن هست اول پاکسازی خواب آشفته میبینی که ترساو چیزایی که اذیتت میکنه هست وقتی بفهمی چطور رفتار کنی تو خواب دیگه اون مساله ناراحتت نمیکنه جهان به سوگواری من و تو نیاز نداره دنبال شادی باش و هیجانتتو کنترل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️❤️❤️🙏🙏🙏چقد آروم شدم ممنون

عزیزمی.. غصه نخور خیلیا مثه تو بودن مهم اینه تو دختر قوی هستی و از پسش بر میای.. معجزه شکرگذاری و انجام بده سخت نیس فقط هرشب بابته چیزایی ک داری تو یه دفتر بنویس خدایا شکرت.. بعد زندگیت زیر و رو میشه

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اسی دوست من خیانت جنسی کرد چند سال پیش دیگه توبه کرد و سمتش نرفت الانم داره زندگی شو میکنه 

خدا خیلی بخشنده اس 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

در ضمن ادم اشتباهیی میکنه نیاز نیست جای جلو کسی عنوانش کنه شما طرفت اول خدا بعد هم وجدان خودته پس حتی تو سایت هم عنوان کردنش جالب نیس اولا داری از خودت سند جا میزاری دوما قضاوت میشی سوما فایده ای هم نداره با خدا دردو دل کن و عهد ببند خدا خودش کمکت میکنه

من یه وقتایی که پاک نیستم نمینویسم بینش فاصله میفته اشکال داره؟

اشکال ک نداره اما پاک نیستی هم بنویس هیچ اشکالی نداره تو هرحال و شرایطی بودی بازم بنویس 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..