2777
2789
عنوان

نی نی یاررررررررر

94 بازدید | 8 پست

میشه کاربریمو لغو کنییییی 

خواهش می‌کنم اگه کسی میتونه تگ کنه

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

@niniyar_1  

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

@niniyar_1

سلام

۳ تا نی نی یار اولی مخصوص تعلیق هستن.

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام۳ تا نی نی یار اولی مخصوص تعلیق هستن.🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈🌺 niniyar_3:شنبه تا چها ...

تو از نی نی یار ها هم فعال تری 

اونا رو صدا می‌کنی نمیان 

تورو صدا نمیکنی هم میای 😂

خدا قوت سارا

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

تو از نی نی یار ها هم فعال تری اونا رو صدا می‌کنی نمیان تورو صدا نمیکنی هم میای 😂خدا قوت سارا

ممنون

لطف دارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

استاد اشتباه تگ کردی

شرمنده