یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون بر این باورم سری که درد نمیکنه رو نباید دستمال ببندی
وقتی آدم آزادی هستم چه نیازی دارم به قبول کردن مسئولیات های بی پایان😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من ۱۷سالم بود بچه بودم خودم تا ب خودم اومدم یعنی از ی سال پیش دیدم دخترم ۴سالشع. الان بفهمم حاملم قطعا خودکشی میکنم چون هم مسئولیت داره همم وای ب حالت اگ طرفتو دوست نداشته باشی
واقعا بچه سختی های زیادی داره و استرس های زیاد تا حدی که من به بچه دوم فکر نمی کنم .امروز یه جا جلسه داشتیم اونجا آقا مشاورمی گفت کار مادرهای امروز خیلی سخت تر از ننه جون های ماست .چون زمان ما فقط دوکانال تلویزیون بود اما الان بی نهایت و فضای مجازی .اما یه چیزی هم هست که وقتی کسی که از وجود خودته بغل می کنی و می بوسی یا اون تو رو می بوسه بهترین حس دنیاست که با هیچی قابل مقایسه نیست.
دروغ نگم یک از زایمان ترس دارم دوم میخوام بچه ای که به دنیا اومده رو خوشبخت کنم تز فکریم اینه به سرپ ...
دنیا خیلییییی ترسناک شده بنظرم زندگی سخته.وای من دیگه ترس همه چیو دارم زایمان مسئولیتش بیماری خاص گم شدن تجاوز تاپیک دیشبو دیدین گفته بودن یه گروه مردمو میکشونن تهران واسه قاچاق اعضای بدن و اخاذی؟؟؟ترس اونم به جونم افتاد😭😭😂😂