🌱✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨🌱
میدونم خیلی وقتا شده که از گناه کردن خسته شدیم 💔و دلمون میخواد آدم بهتری بشیم و به خدا نزدیک تر بشیم 🌱
اومدم بهتون یه راهکار خوب معرفی کنم تا چند تا عادت بدمون رو ترک کنیم و بتونیم چند تا عادت خوب رو به روتین زندگیمون اضافه کنیم 🌱 چهل روز از گناه های همیشگی مون دور شیم و سعی کنیم به خدا نزدیکتر شیم و ارتباط بهتری باهاش برقرار کنیم ✨💫
اون راه حل خوب چیزی نیست جز : چله ی ترک گناه ✨🌱
حالا این چله ی ترک گناه چجوریه ؟
قراره ما ، دو تا گناه اجباری و یک گناه اختیاری رو ترک کنیم . دو تا گناهی که قراره همه مون توی این چهل روز ترک کنیم غیبت و دروغ هستن ؛ و اون گناه اختیاری هم به اختیار خودتونه مثلا من کنترل نکردن نگاه رو هم قراره ترک کنم و به هیچ برسونم 💪
حالا قراره در همین حین سه تا عادت خوب رو هم به برنامه مون اضافه کنیم 🤩 دو تا عادتی که قراره همه مون داشته باشیم اول وقت خوندن نماز ظهر و عصر و خواندن روزی ۳۰ الی ۵۰ تا آیه قرآنه ؛ اون یکی هم به اختیار خودتونه مثلا من روزی ۳ بار دعای فرج رو می خوانم . 💪🤩
البته باید گفته بشه باید روزی ۷۰# تا استغفرالله ربی و اتوب الیه بفرستیم .🌱
حالا اگر خدایی نکرده یکی از این گناه ها رو انجام دادیم چیکار می کنیم ؟ یه جریمه ی خیلی سنگین به اختیار خودمون انجام میدیم تا دیگه حواسمون جمع بشه و اشتباه نکنیم.😢
حالا چله ی ترک گناه ما کی شروع میشه ؟
از دوشنبه ۱۶ ام مهرماه تا جمعه ۲۵ ام آبان ماه
می دونم شاید بعضی از شما بگید سخت و زیاده یا مثلا کار هاتون زیاده و نمیرسین . ببینید ما همه مون خیلی درگیر روزمرگی هامون شدیم و از خودمون و خدامون دور شدیم. 😞 چله ی ترک گناه می تونه یه اتفاق خوب توی زندگی مون باشه تا بتونیم ارتباط مون با خدا رو بهتر کنیم و آرامش بگیریم . ✨🌱 پس بهتره برای یک بار هم که شده این حس خوب رو امتحان کنیم و ازش بهره ببریم .✨🦋