2777
2789
عنوان

خانمها لطفا کمک ( عکس)

122 بازدید | 11 پست

بعد از اسباب کشی و تمیزکاری منزل جدید ساق دستم اینطوری شده، دقیق نمیدونم ولی فکرکنم جرم گیر بهش خورد یا دامستوس. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

چرا اینقدر گندست 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما فقط همين كتاب چار خونه خوندين قبول شدين؟

اخه چار خونه كه خيلي خلاصه هست 

منم ميخوام دبيري شركت كنم هنر اموز حسابداري

تخصصي من خيلي سخته اگر تخصصي هام رو نخونم امكان قبولي هست؟

شما رشته تون چيه؟دبيري چي قبول شدين

من جزوه هاي انور مرادي خريدم خلاصه جامع هست

عذر ميخوام سوالهام زياد شد دعات ميكنم🌹

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
عزيزم شما فقط همين كتاب چار خونه خوندين قبول شدين؟اخه چار خونه كه خيلي خلاصه هست منم ميخوام دبيري شر ...

ببخشید من الان تاپیکتون رو دیدم، بله شهر من تک ظرفیتی بود و عمومی و اختصاصی رو با همون کتاب‌های چهارخونه خوندم، و برای تخصصی منابع اصلی خوندم، هنر آموز هستم، دبیر نیستم.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
وای بمیرم عزیزم خوب شد یا نه هنوز

بله گلم. هرچی بهم گفتن رو امتحان کردم. در نهایت ولی فقط با وازلین خوب شد و تمام

خدارا شکر اخه پوستت خیلی سفیده جاش میموند بد بود سفیدی ساعد و بازوت

بله یک هاله کمرنگ بعد چنماه ازش باقی مونده متاسفانه 

شاید با لیزر  بره