cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 عنوان بلدا بیاین اگ ی پسر وسط بحث کاملاجدی 88 بازدید | 10 پست کلا زل بزنه تو جشماتو هر از کاهی به لبات نگاه کنه میتونع نشون این باشه ک کراشه روت؟ "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔 1403/07/15 | 21:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرتونم عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2668 باید چیزای دیگه هم باشه مطلق نمیتونی بگی کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 باید چیزای دیگه هم باشه مطلق نمیتونی بگی سعی میکنه شوخیکنه نگران سردشدنت و گشنه موندنته.. ب ظاهرت توجه میکنه و ب زبون میاره... کلاحرف زدنی تو جمع بیشتر ب تو نگاع میکنه تا بقیه و نکاهشم با لبخنده کلا "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 شاید هول همه است بهش نمیخوره اصلا ندیدم با کسی خیلیگرم بگیره نمیدونم "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
vienaaa عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5421 سعی میکنه شوخیکنه نگران سردشدنت و گشنه موندنته.. ب ظاهرت توجه میکنه و ب زبون میاره... کلاحرف زدنی تو ... خب دبگه چجوری نخ بده دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
شاعرتونم عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2668 سعی میکنه شوخیکنه نگران سردشدنت و گشنه موندنته.. ب ظاهرت توجه میکنه و ب زبون میاره... کلاحرف زدنی تو ... اره فک کنم هست ولی باید ببینی با بقیه چطوره یوقت کسایی هستن باهمه همینطورین اگه فقط با تو اینطوریه روت کراشه کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 خب دبگه چجوری نخ بده شک دارم اخه نمیدونم من باید چیکارکنم "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 اره فک کنم هست ولی باید ببینی با بقیه چطوره یوقت کسایی هستن باهمه همینطورین اگه فقط با تو اینطوریه ر ... همیشهام ب سر تا پامبا دقت نگاه میکنه ب حزئیات همهچیزمم توجه میکنه و دقت کردم انکار سعی داره رنگ لباساشو اون رنگی ک من میپوشم بپوشه "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
شاعرتونم عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2668 همیشهام ب سر تا پامبا دقت نگاه میکنه ب حزئیات همهچیزمم توجه میکنه و دقت کردم انکار سعی داره رنگ لباس ... کراشه سگیه😂 کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 کراشه سگیه😂 تقصه مطمئنم هیچوقت پیشنهاد نمیده "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔