2777
2789

کلا زل بزنه تو جشماتو هر از کاهی به لبات نگاه کنه 

میتونع نشون این باشه ک کراشه روت؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید چیزای دیگه هم باشه مطلق نمیتونی بگی

سعی میکنه شوخیکنه 

نگران سردشدنت و گشنه موندنته.. 

ب ظاهرت توجه میکنه و ب زبون میاره... 

کلاحرف زدنی تو جمع بیشتر ب تو نگاع میکنه تا بقیه و نکاهشم با لبخنده کلا

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
شاید هول همه است

بهش نمیخوره اصلا ندیدم با کسی خیلیگرم بگیره نمیدونم

سعی میکنه شوخیکنه نگران سردشدنت و گشنه موندنته.. ب ظاهرت توجه میکنه و ب زبون میاره... کلاحرف زدنی تو ...

اره فک کنم هست ولی باید ببینی با بقیه چطوره یوقت کسایی هستن باهمه همینطورین اگه فقط با تو اینطوریه روت کراشه

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
خب دبگه چجوری نخ بده

شک دارم اخه نمیدونم 

من باید چیکارکنم

اره فک کنم هست ولی باید ببینی با بقیه چطوره یوقت کسایی هستن باهمه همینطورین اگه فقط با تو اینطوریه ر ...

همیشهام ب سر تا پامبا دقت نگاه میکنه ب حزئیات همهچیزمم توجه میکنه 

و دقت کردم انکار سعی داره رنگ لباساشو اون رنگی ک من میپوشم بپوشه 

کراشه سگیه😂

تقصه مطمئنم هیچوقت پیشنهاد نمیده