2777
2789
عنوان

لطفا بیایید نظر بدید

99 بازدید | 12 پست

بچها تو تاپیک قبلی گفتم دو نفر از آشنا ها خواستگارن احتمالا قراره حرفشو پیش بکشن.اونیکه فامیله ساغر بود حرفشو پیش کشید میخواستم بیام تاپیک بزنم سوال داشتم ولی نمیشد نینی سایت فعال نبود انگار.حالا اینا خودشون پیشنهاد دادن خودشون راضی بودن دیشب یه جلسه باهم چت کردیم برای اولین بار هیچ حرف خاصی ام نزدیم قرار بود امروز زنگ بزنه ساعت ۱۱ ولی نزد ساعت ۱۲:۳۰بهم پیام داد سلام خانم فلانی میخوام تماس بگیرم این خطتتون ایرانسله ؟گفتم سلام آقای فلانی خوبید ؟!بله دیگه جواب نداد و زنگم  نزد تا الان، من فک میکنم پشیمون شدن.چون پسره از ظهر ده بار تو اینستا آنلاین شده ولی به من یدونه پیام نداده که نشد زنگ بزنم یه معذرت خواهی نکرده بنظرتون چیزی بگم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترشعور رابطه نداشتهچیزی نگو

راستشو بگم؟!

خیلی امیدوار شده بودم 

خیلی از خودمو خانوادم تعریف کردن

(همسایه ی مادربزرگمن میشناسن مارو)

از قیافمم خیلی خوششون اومده بود ساغر تعریف میکرد مامانش عکستو که دید میگفت چشاشو ببین لباشو ببین پسرشم عرق شرم می‌ریخته 

راستشو بگم؟!خیلی امیدوار شده بودم خیلی از خودمو خانوادم تعریف کردن(همسایه ی مادربزرگمن میشناسن مارو) ...

منم از این خواستگار  داشتم     همه جوره خودشون مایل نشون میدادن    بعد میرفتن    بدون هییییچ توضیح    

اعصاب منم خرد می‌شد      حق داری     ولی هیچی نمیگفتم

گور بابای   بیشعور شون     ذاتا  احمق اند

سرت گرم کن     یادت بره

منم از این خواستگار داشتم همه جوره خودشون مایل نشون میدادن بعد میرفتن بدون هییییچ توضیح ...

شایدم تصور منه ها 

چون ممکنه پیام بده یا زنگ بزنه.ذاتا پسره خجالتیه رلم نداشته خیر سرش برا همین میگم عجله نکنم

شایدم تصور منه ها چون ممکنه پیام بده یا زنگ بزنه.ذاتا پسره خجالتیه رلم نداشته خیر سرش برا همین میگم ...

ببین    منم نگفتم   بزن زیرش

گفتم  عین خودش باش         اگه کلا نیامد هیچی نگو

اگه  دیر آمد   تو هم دیر جواب بده        تا کاملا بشناسی

در ضمن  یاد بگیر    بخاطر  علاقه به ادامه رابطه    از ایرادات شخصی  آدمها  چشم پوشی نکنی     نمیگم بزرگ کن    ولی دقت کن