2777
2789
عنوان

سزارین دوم

507 بازدید | 23 پست

یک ماهی میشه سزارین شدم خونریزیم قطع شده بود دوباره چند روز شروع شد شکمم هم از داخل دوروزه درد میکنه دیشبم تب کردم 

ممکنه بخیه هام از داخل عفونت کرده باشه؟ کسی بوده این عوارضو داشته باش؟

اولی اصلا اینجوری نبود از روز اول سرپا بودم و درد نداشتم البته با مسکن عالی بود

ولی ایندفعه سخت بود چسبندگی مثانه به رحم هم داشتم 😔 نمیدونم خطرناکه یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله چیزی نیس. دکتر برو.. چون چهل روز نشدی.. شاید سرماخوردی ها؟ 

فردا وقت دکتر دارم. اخه علایم سرماخوردگی ندارم و به نظرم الان دیگه نباید درد داشته باشم یعنی یک ماهه خوب نشده

عزیزم یعنی موقع زایمان دومت ازدکترپرسیدی چسبندگی داری یا نه؟اخه من یبارسزارین شدم الان باردارنمیشم دکترم میگه بروعکس رنگی احتمالا چسبندگی داره لوله

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
چندبار فشار دادن

میدونی منم تو زایمان اولم.بعد زایمانم حالتم مثل شما بود.البته یه گرمی وسنگینی از داخل حس میکردم.پشت گوش انداختم نرفتم دکتر...گلاب به روت میدونی کیسه اب چطور پاره میشه یهو همون حالت ازم خون اومد کلا راه پله  دستشویی خونه شد خون..ماشین.عوضش حالم خوب شد سبک شدم.واون تب هم رفت.دکتر سونو نوشت چیزی نبود.فقط نذاشته بودم خوب شکمم خالی کنن تجمع کرده بود.ایشالله واسه شما اینجوری نباشه.چیز خاصی نباشه.