2777
2789
عنوان

سزارین دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 23 پست
عزیزم یعنی موقع زایمان دومت ازدکترپرسیدی چسبندگی داری یا نه؟اخه من یبارسزارین شدم الان باردارنمیشم د ...

فرداش موقع مرخص شدن گفتم خانم دکتر مشکلی چیزی نداشتم البته من چسبندگی جفت و نازک شدن رحم منظورم بود. گفت فقط یه چسبندگی کوچیک داشتی مثانه به رحم از جای زخم قبلی چسبیده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا وقت دکتر دارم. اخه علایم سرماخوردگی ندارم و به نظرم الان دیگه نباید درد داشته باشم یعنی یک ماهه ...

سلام من سزارین اولم عالی بودم بیهوش کردن ولی سزارین دومم خیلی درد کشیدم بیحسی نخاعی وحشتناک بود چه بعد از عمل چه وقتی اومدم خونه کمردرد دل درد خونریزی هم تا یک ماه طول کشید همین طور درد هام تا یک ماه بعد خوب شدم تازه به طور کامل نه

سلام من سزارین اولم عالی بودم بیهوش کردن ولی سزارین دومم خیلی درد کشیدم بیحسی نخاعی وحشتناک بود چه ب ...

همه دومیشون سخته یابه جراح هم ربط داره؟ همش میگم کاش پیش جراح قبلی رفته بودم

چسبندگی چجوریه؟؟چی به چی میچسبه برا بچه بعدی مشکل بوجود میاره؟

رحم از جایی که بریده شده به مثانه میچسبه بعضی وقتا به روده میچسبه اینا بعداز زایمان ممکنه اتفاق بیوفته فکر کنم شدید باشه جلوی بارداری دوباره رو بگیره ولی کم باشه نه. درحین بارداری هم ممکنه چسبندگی جفت به رحم پیش بیاد اگه جفت قدامی باشه یا سر راهی احتمالش هست من جفتم قدامی بود ولی چسبندگی جفت نداشتم