2777
2789

داداشت چند سالس؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

13

خب تو سن حساسیم هست طبیعتاً 

مامانت باید رعایت کنه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مشکل از مامانته عزیزم متأسفانه مامان منم همینه بااین تفاوت که داداشم18سالشه😓خیلی بدم میاد وخیلی هم بهش تذکر میدیم اما انگار نه انگار دیدگاه اشتباهش اینه که چون بچشه میتونه جلوش لباس عوض کنه البته منظورم همین پیراهن و سوتینه

بدم میاد این چیزارو ازش میبینم یا مثلا مانتوش بلند باشه پشتشو میکنن بهش شلوارش عوض میکنه😶

چقدر شبیه مامان منه🥺🥺قشنگ درکت میکنم مامان من بدتره بدیشم اینه که درست نمیشه به حرف هیچکی نی بقیه رو اصلا مهم نمیدونه که بخواد بهشون گوش کنه

وای حالم به هم میخوره این چیزارو ازش میبینم😭

میدونم حق داری کاش مامان من فقط اینا بود فکرکن پسرم6سالشه خوب وبد رو تشخیص میده خیلی هم رو این چیزا حساسه انقد مامانم میاد تو شوخی شلوار بچه رومیکشه پایین که کلا ازش بدش اومده یعنی میخوام ببرمش خونه بابام باید چقدر التماسش کنم بیاد همیشه هم میگه مامان جون اینکارارو میکنه من خوشم نمیاد دوس ندارم من دیگه بزرگ شدم اما چه فایده مادر من هنوز بزرگ نشده

هوف گناه داره به مامانت تذکر بده🥲چرا اینا اینجورین

بخدا صدها بار گفتم بابام گفته داداشم دعواش کرده بازم کار خودشو میکنه الان از وقتی پسر بعدیم اومده یکمی دست از سر بزرگه برداشته ولی هنوزم گاهی یه رفتارایی انجام میده آدم خجالت زده میشه بخدا پریود میشه میاد زیرش تشک پهن میکنه دوتا داداش بزرگ دارم یکی19یکی24قشنگ میفهمن تازه منو میبینه میگه پریود شدم وچقدر خونریزی دارم واین حرفا حالا من جلو باباموداداشام چی بگم اخه مجبورم از خجالت سرمو بکنم تو گوشی ‌ یا میاد لباسش میده بالا به بچه دوسالونیمم میگه بیا با جی جی بازی کن اصلا هم براش مهم نیست دوتا پسر بزرگش نشستن😞😞