بچه ی فامیل مون،با هَشت سال سن حافظ کل قرآن شده.از اول هم هوشش خوب بوده،حالا قراره معرفیش کنن به مسابقات و اینا،سوالی داشتم.داییم میگه بچه ای که حافظ کل قرآن باشه، اگه بره تو مدرسه غیرانتفاعی شهریه نمیگیرن.راست میگه؟!
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم،مرسی.میدونید چه امتیازهایی داره تحصیل در نمونه دولتی؟
حافظان قرآن برای مدارس شاهد فکر کنم رایگانه برای کنکور و اداراحات دولتی سهمیه دارن
پسر خودم حفظ میکنه ولی یکم پرجنب و جوشه منم زیاد اصرار نمیکنم تا با میل خودش حفظ کنه
ماشاءالله چه حافظه خوبی داره که اینطوری حفظ کرده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ممنونم،مرسی.میدونید چه امتیازهایی داره تحصیل در نمونه دولتی؟
مدارس نمونه دولتی دبیرای بهتری دارن بیشتر وقتشون برای اموزش میره بیشتر دانش اموزا درس خون و نسبتا بچه های خوبی هستن یا لااقل بد به اون معنا نیستن واینکه امکان قبولی در دانشگاه برای این بچه ها بیشتره البته بستگی داره به تلاشو سرعت تست زنیشد