2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 133010 بازدید | 67 پست

چرا میگین اگه بگن پسره مطمئنا درسته ولی اگه دختر باشه احتمال اشتباه هست.من جای معتبری رفتم بهم گفت پسره ولی تو آنومالی شد دختر

پس  لطفا با اطمینان صحبت نکنید.

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
عزیزم به شما هفته چند گفتن برین سونوی غربالگری دوم؟؟ازمایش هم باید برین؟ 

هنوز درباره غربالگری دوم بهم چیزی نگفته ،دوشنبه وقت دکتر دارم میپرسم ازش

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومها خودتون جنسیت رو میپرسین؟ دکتر سونوی من مرد هس.خجالت میکشم رفتنی پیشش بپرسم.راستی هفته 13 برم ان تی دیر نمیشه؟

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
خانومها خودتون جنسیت رو میپرسین؟ دکتر سونوی من مرد هس.خجالت میکشم رفتنی پیشش بپرسم.راستی هفته 13 برم ...

وا چ زشتی داره خو بپرس ازش ، نه دیر نمیشه ، ولی تا ۱۳ هفته و ۶ روز حتما باید بری ، من روزی ک رفتم طبق تاریخ خودم ۱۲ هفته و ۱ روزم بود ، ولی سونو گفت ۱۲ هفته و ۶ روزمه، پس نذار دیر بشه

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
وا چ زشتی داره خو بپرس ازش ، نه دیر نمیشه ، ولی تا ۱۳ هفته و ۶ روز حتما باید بری ، من روزی ک رفتم طب ...

برای منم یک هفته تاریخ رو برد جلو 

نی نی م یک هفته بزرگتر شد تو چند ثانیه 🤗

من رفتم سونو ان‌تی یازده هفته و سه روز بودم بهم گفتن احتمالا پسره الان منتظرم ۲۶ آبان برم سونو ۱۸ هفتگی ببینم درسته یا نه منم کلی اسباب بازی خریدم البته من واقعا دوست دارم پسر باشه برام دعا کنید

من رفتم سونو ان‌تی یازده هفته و سه روز بودم بهم گفتن احتمالا پسره الان منتظرم ۲۶ آبان برم سونو ۱۸ هف ...

ان شالله که اول از همه سلامت باشه و بعدشم پسر باشه 😉😉

من بیبی چک استفاده نکردم 😔😔یراست رفتم ازمایش ،الان پشیمونم میگم کاش داشتم بیبی چک برا سیدی خودمون ...

اینجا پنج تومن اضافه تر میگیرن و سیدی میدن. من سیدی هفته هفتم دارم که برای ساک بارداری و شنیدن صدای قلبش بود... اون موقع دم هم داشت  

برای منم یک هفته تاریخ رو برد جلو  نی نی م یک هفته بزرگتر شد تو چند ثانیه 🤗

ای خوشه اینجوری ، یک هفته از انتطارمون کمتر میشه  

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود...