2777
2789
عنوان

عاشق شدن در دوران کنکور

111 بازدید | 16 پست

سلام من امسال کنکوری ام و عاشق یه پسره شدم که اونم عاشقم شده

خیلی پسره خوبیه و هردومون مذهبی هستیم و واقعا نمیخوام از دستش بدم 

از طرفی نمیتونم تمرکز کنم رو درسام چون خیلی بیقرارشم

و اینکه باهاش رابطه ندارم ولی حضوری گاهی میبینمش و اون کتابفروشه و ازش کتاب میخرم

چند روز پیش بهم پیشنهاد ازدواج دادو من در شرایطی نبودم که یه جواب درست و حسابی بهش بدم و گفتم نمیدونم

حالا بنظرتون کار بدیه اگه برم پیشش بهش بگم که جوابم مثبته به شرطی که تا بعد کنکور صبر کنی و امسال رابطه نداشته باشیم؟ 

اخه خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره خیلی معصوم و نازه  

راستش نمیدونم نمیتونم تو او پسرو قضاوت کنم 

ولی منم تو دوران  کنکور اینو تجربه کردم 

و الان پشت کنکورم 

بعلهههه نه تنها عشق نموند با بدترین حرفا جدا شدیم 

و من موندم یه کوه عذاب وجدان و عمر تلف شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام زیبا. ازدواج یه امر مهمه، همینجوری نمیشه گفت، کنکور هم همینطور.  یه مشاور بود میگفت دوتا کار مهم باهم نمیشه. حالا برو ببین الویتت توی زندگی کدومه، از این چیزی که نوشتی بنظرم کنکورت رو بچسب. درضمن نباید با خانوادت در میون بذاره احیانن؟!.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

راستش نمیدونم نمیتونم تو او پسرو قضاوت کنم ولی منم تو دوران کنکور اینو تجربه کردم و الان پشت کنکورم ...

باهاش رابطه داشتی؟

من نمیخوام رابطه داشته باشیم منفقط میخوام هردومون مطمین شیم که قراره بعد کنکور ازدواج کنیم

ایشون اگه عاشقت بود کتاب هارو رایگان بهت میداد 😂😁

جدا از شوخی لازم نیس تو بری بگی خودش دوباره پیشنهادش رو تکرار میکنه مطمئن باش، جواب بدی هم ندادی که ناامید بشی، صرفا گفتی نمیدونم که خب طبیعیه 

ایشون اگه عاشقت بود کتاب هارو رایگان بهت میداد 😂😁جدا از شوخی لازم نیس تو بری بگی خودش دوباره پیشنه ...

پنجشنبه رفتم ازش کتاب خریدم اونموقع بهم پیشنهاد ازدواج داد بعد امروز دوباره رفتم ازش در مورد یه کتاب سوال بپرسم استرس داشت بنظرت فردا اگه برم دوباره اشکال داره؟

نمیدونم چرا میترسم پسره احساس کنه که خیلی کمم که خودم رفتم باهاش حرف بزنم

نه چنین احساسی نکن اگه هر دو تون همو دوس دارین و از خم مطمئنین دیگه نترس

فقط لطفااااا،از تصمیمت مطمئن باش خوب فکر کن خوب بشناسش بعدا

درضمن اولویت اولت درست باشه وقتی درس می خونی سعی کن بهش فکر نکنی..🎀🩴🫡

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

پنجشنبه رفتم ازش کتاب خریدم اونموقع بهم پیشنهاد ازدواج داد بعد امروز دوباره رفتم ازش در مورد یه کتاب ...

اره اینجوری هول بنظر میرسی بعد که بخوای بگی میخوام برا کنکور بخونم بعد کنکور بیا با خودش میگه این دختره که هر روز اینجا پلاسه پس چی میخواد بخونه 😂

ولی واقعا ذهنتو دور نگه دار خواهش میکنم، هی بخوای بهش فکر کنی مدام توو درس خوندن ذهنت سمت اون پرواز میکنع، بعد یچیز دیگه هم بهت بگم اگر قصدت دانشگاه رفتنه حتما حتما از الان بهش بگو و کلا بذار وقتی کارای دانشگاهت اوکی شد رسمیش کنید چون بعضی آقایون مذهبی یهو با کار کردن یا دانشگاه رفتن مخالفت میکنن 

اره اینجوری هول بنظر میرسی بعد که بخوای بگی میخوام برا کنکور بخونم بعد کنکور بیا با خودش میگه این دخ ...

الان یعنی فردا برم دوباره ازش یه سوال در مورد کتاب بپرسم ؟

امروز میخواست دوباره درمورد ازدواج حرف بزنه که من ناخودآگاه بحثو عوض کردم حالا بنظرتون فردا برم دوباره یه سوال در مورد کتاباش ازش بپرسم؟

باهاش رابطه داشتی؟من نمیخوام رابطه داشته باشیم منفقط میخوام هردومون مطمین شیم که قراره بعد کنکور ازد ...

یه بار همو‌دیدی بعد پیشنهاد ازدواج داده میخوای قبول کنی خواهر من عاقلانس اخه فکر کن بعدشم این ارتباطا قبل ازدواج میشه همون رابطه دیگ

اره دوست دختر پسر بودیم 

الان یعنی فردا برم دوباره ازش یه سوال در مورد کتاب بپرسم ؟امروز میخواست دوباره درمورد ازدواج حرف بزن ...

نه دیگه عزیزم منظورم این بود فردا نرو،،، یه چند روز دیگه برو، یا اصن دو هفته دیگه برو ببین هنوز پای تصمیمش هست یا صرفا یه تصمیم احساسی بوده