2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 133011 بازدید | 67 پست
به من كه ١٢ هفته گفتن دختره و درست بود 

فاطی جون ،دکتر اول با احتمال بت گف یا صدرصد ،؟؟؟چون من رفتم هفته ۱۲اول گف احتمالا دخترع بعد من خوشحال شدم گف زیاد خوشحال نباش صبرکن دوباره نگا کنم ،دپباره نگا کرد گف منکه میگم دختره چون دختره التش دوتا خطه ،بعد گف بازم غربال دوم بیا تا مطمئن شی 😕😕😕😕😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما هفته ی هفتم بارداری طول سرویکسم ۳۵ بود و نرمال الان هفته ی ۱۳ ام هستم شده ۳۳ دکتر سونو گفت یکم کمه حالا ۱۰ روز دیگه نوبت دکتر دارم و نگرانم کسی مشابه من بوده وضعیتش ممنون میشم یکم ارومم کنید

سلام منم هفته ۱۲رفتم سونو گفت احتمال زیاذ ۷۰درصد دختره ولی شک دارو عجله دارم زود برم سونوی بعدی مطمی ...

من چرا برعکس شدم پس ان تیگفت هشتاد درصد پسر آنومالی گفت دختر شوکه شدم ممکنه همون پسر باشه؟ی دختر دارم

سلام منم هفته ۱۲رفتم سونو گفت احتمال زیاذ ۷۰درصد دختره ولی شک دارو عجله دارم زود برم سونوی بعدی مطمی ...

سلام عزیزم جنسیت بچتون همون دختر شد؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
سلام بچه ها من دیروز غربالگری اولم بود رفتم گفتن احتمالا دختره میخواستم ببینم میتونه درست باشه؟!چند ...

منم دیروز رفتم گفت مشخص نیست ولی اینطور که مشخصه دختره ولی صددرصد نگفتاصلا درصد نگفت گفت نری سیسمونی بخری معلوم نیست

سلام خانوما ببخشید کسی اگه میتونه به سوالم ج بده من ۱۲ هفته هستم قبلا چندتا ازمایش خونگی انجام دادم مثل چوش شیرین .v چشم .نمک همش گفتن پسره امروز رفتم غربالگری گفت احتمالا دختره گفتم دقیق گفت احتمالا الان گیج شدم میخوام لباس بخرم  کدوم درسته ممکنه عوض بشه؟