2777
2789
عنوان

من تازگی یک چیز باحال کشف کردم

505 بازدید | 32 پست

من کشف کردم که ما زمانی دیگران رو قضاون میکنیم که کاری که اونها کردن رو نکردیم

حالا یا دلمون میخواد و نمیتونیم یا اعتقاداتمون اجازه نمیده یا هر مانع دیگه ای. اما ته دلمون میخوایم اون کارو

مثلا من خودم همینجا اعتراف میکنم زمانی که 20 سالم بود، مسافرت تنهایی زنها رو خیلی بد میدونستم. اما یکبار که خودم رفتم الان میبینم ک اصلا چیز بدی نیست. چیز بزرگی نیست و اصلا هم ترسناک نیست

یا مثلا دوست پسر داشتن یا رابطه کامل توی عقد رو خیلی اشتباه میدونستم تا اینکه خودم عاشق شدم. درسته الان مجردم اما یک زمانی با عشقم عقد کنم، جونمم براش میدم. برای همین اونهایی که توی عقد رابطه داشتن اصلا هم کار اشتباهی نکردن. اونقدر عشق میتونه بزرگ باشه که نمیدونم شاید منم عقد کردم، رابطه کامل داشتم. 

یک زمانی فکر میکردم هرکی دوست پسر داره حتما خونه خالی هم رفته. الان میبینم نه میشه نرفت. میشه عشق رو درگیر وابستگی نکرد. حتما و حتما دوست پسر داشتن به معنی فعل حرام انجام دادن نیست.

از این مثال ها زیاده.

فقط یک توصیه دارم. البته که خودم تازه دارم بهش عمل میکنم و صرفا یک پیشنهاده

اونم اینک زنده باشید. زندگی کنید

اما در عین حال مراقب خودتون هم باشین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرفی میکنم کاشف جدید

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عزیزم رابطه تو عقد رو واسه خود دختر سخت میگیرن ک دوروز دیگه از مادرشوهر خواهرشوهر سرکوفت نخوره و بهش بگن نتونستی خودتو نگه داری چرا هرکاری زمان مشخص خودش انجام نشه؟؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

واقعا 

ما آدما زندگی رو خیلی برای خودمون سخت میکنم

همش درگیر باید ها و نباید هایم

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

یا کار اونارو انجام ندادی یا توی موقعيت نبودیهمیشه از قصاوت پشیمون شدم همیشهههههه

دقیقا

توی موقعیتش نبودیم که قضوت کردیم. وگرنه هممون بند و اب و میدیم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

زیبا بود ولی بنظرم رابطه تو عقد مشکلی ندارع به هر حال محرم هم هستن

نه عزیزم چه مشکلی

از جهت عرفی میگم خیلی ها بد میدونن

اما وقتی خودم عاشق شدم دیدم واقها کنترل کردن سخته.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یا کار اونارو انجام ندادی یا توی موقعيت نبودیهمیشه از قصاوت پشیمون شدم همیشهههههه

دقیقا عزیزم

همیشه باید گفت شاید منم اگه جاش بودم همین کارو میکردم. 

شدیدا معتقدم هرمیو قضاوت منی سرت میاد

واقعا همینه. یا برای خودمون یا برای عزیزترین هامون

معرفی میکنم کاشف جدید

مرسییییییییییییییییییییییییی

کی جایزه نوبل منو میدین؟

مرسییییییییییییییییییییییییی کی جایزه نوبل منو میدین؟

اممم فردا قبل از طلوع افتاب

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

از نظر ما رابطه دوران عقد درست نیست چون استرس باردار شدن دوران خوش نامزدی رو خراب میکنه

وقتی عقد میکنن شرعا و عرفا زن و شوهر محسوب میشن و میتونن رابطه داشته باشن ولی اکثرا بخاطر باردار شدن اینکار رو نمیکنن 

البته این قضیه به هیچکس جز زن و شوهر ربطی نداره که میخوان رابطه داشته باشن یا نه!!!