2777
2789

طرف تاپیک زده با شوهر رسمی و شرعیش بچه دار قراره بشن، و تازه سوالشم یه چیز دیگس. یه جمعیتی اومدن نظر دادن کع خجالت بکشن. یه سریشون رفتم تو تاپیکای قدیمشون دیدم اکثرا زیر 20 سال هستن. یه سری دیگه رو نمیدونم. 

جدای از اینکه بارداری تو این تایم خوبه یا بد، 

سوالم اینه ک این خشم از کجا میاد؟ 

نه فقط تو این مثال

بعضی وقتا دیدم بعضیا میگن یه نامزدی بهم خورده داشتیم و رابطه داشتیم

بعد یه سری ب طرز وحشتناکی به قسمت رابطه حمله میکنن. 

من بعید میدونم این بحث اعتقادی باشه, چرا که 2 طرف محرمن بهم. 

برام سواله بدونم اون محرکی که خشم اونارو بالا میاره چیه؟ 

شاید تو ناخوداگاهشون بشدا نیاز به رابطه دارن و برای همین وقتی میبینن یکی این نیازش با همسرش رفع میشه عصبی میشن, شاید خودشون متاهلن ولی رابطه خوبی ندارن, شاید متاهلن رابطه خوبی هم دارن ولی خانواده سخت گیری داشتن زمان نامزدی یا عقد, شایدم متاهلن رابطه خوبی دارن خانواده سخت گیری هم ندارن ولی خودشون ذهنشون اسیر کلیشه های جنسیتی شده و توان ازادی و رهایی کامل تو رابط رو ندارن. 

اینا احتمالات منه. 

نظر شما چیه؟

زن و شوهر میخواستن بچه دار بشن بقیه اومدن دعوا!!

ندیدم تاحالا همچین چیزی!

لینک بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی ااین چیزا سن نداره

مغز و ذهنشونه که تاثیر داره تو نظرشون و صدالبته خانواده که توش هستن

طرف عقدهههه شوهرشههه رسمیههه قانونی و شرعی اوکیه

بعضی عقب مونده ها: هیییی خاک توسرم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب کسی که شوهر رسمیش هست حالا تو عقد یا بعد از عروسی بچه دار شدن فرقی نداره بچشونه حالا کاری ندارم هرکسی فرق داره با دیگری مثلا ما تو عقد رابطه نداریم و نمی‌پسندیم ولی اگر یکی هم دیدیم که تو عقد بارداره از نظرمون مشکلی نداره و نباید سرزنش بشه...اینایی هم که شما می‌بینید یه مشت بچه نوجوان هستند که اینقدر پررو شدن میان تو تاپیک زنانه شرکت می‌کنند...خجالتم نمی‌کشند نظر هم میدن! جالب اینجاست دوتا خانم بالغ در رابطه با مشکلشون جرعت ندارن حرف بزنند سریع بچها میریزن وسط دخالت می‌کنند واقعا مادرای اینا کجاست نمیگن دختر چقدر گوشی دستته برو سر درسو مشقت اصلا خبر داره دخترش مثل نخود اش داره تو بحث زنانه شرکت میکنه؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به نظر من دلیلش اینه که تو ایران کسی که عقد کرده زندگی رسمیش هنوز شروع نشده. بعد عروسی شروع می شه و اگه تو اون مدت باردار نشه و از تصمیمش پشیمون بشه راحت تر می تونه برگرده. اینجا چون تو خیلی از خانواده ها دوستی مورد قبول واقع نمی شه بعد عقد رو یه جورایی نامزدی حساب می کنن.

این طرز فکر من نیست. ولی فکر می کنم دلیل عصبانیت مردم این باشه. اینو یه جور سهل انگاری می دونن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
میدونی ااین چیزا سن ندارهمغز و ذهنشونه که تاثیر داره تو نظرشون و صدالبته خانواده که توش هستنطرف عقده ...

اره یکی گفته بود با خشم "اگر زنشه چرا نمیبرتش؟ "

بابام 65 سالشه. تعریف میکرد وقتی دوران عقد میرفته خونه مامانم داییم این حمله رو میگفته. یعنی جمله ای برای 40 سال پیش رو از زبون یه دختر 20 و خورده ای بشنوی خیلی ضایعس